Німеччину втягують у війну: Путін вигадав нові погрози за Leopard для України
Категорія
Політика
Дата публікації

Німеччину втягують у війну: Путін вигадав нові погрози за Leopard для України

Німеччину втягують у війну: Путін вигадав нові погрози за Leopard для України
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін публічно пригрозив, що тим, хто передає танки Україні, він відповість "не лише бронетехнікою". Ба більше, президент РФ цинічно збрехав, що Німеччину втягують у російсько-українську війну.

Джерело: російське пропагандистське видання "РИА Новости"

Путін бреше, що Німеччину втягують у війну проти РФ

Ті, хто втягує Німеччину в нову війну з Росією, і тим паче безвідповідально заявляє про це як про вже доконаний факт, ті, хто розраховує здобути над Росією перемогу на полі бою, мабуть, не розуміють, що сучасна війна з Росією буде для них зовсім іншою. Ми свої танки до їхніх кордонів не посилаємо. Але в нас є, чим відповісти, і застосуванням бронетехніки справа не закінчиться. Усі мають це розуміти, - озвучив свої нові погрози російський диктатор.

Окрім того, Путін вкотре збрехав, що росіяни "з молоком матері" ввібрали в себе "спадщину переможців". Очільник Кремля також не забув вкотре налякати росіян вигаданими "бандерівцями" і "фанатами Гітлера", які нібито воюють проти армії РФ.

Ба більше, президент РФ похизувався тим, що у офіційній Москві "багато друзів", зокрема в Північній Америці.

У нас багато друзів. Причому, в усьому світі, зокрема і на американському континенті, в Північній Америці, в Європі, - зухвало заявив російський диктатор.

Що важливо знати про надання Німеччиною танків Leopard 

25 січня команда німецького лідера Олафа Шольца офіційно ухвалила рішення щодо передачі Україні бойових танків Leopard 2 для двох батальйонів.

Спочатку ЗСУ отримають 14 танків зі складів Бундесверу. Окрім того, ФРН обіцяє забезпечити логістику та боєприпаси.

Також офіційний Берлін надав відповідні дозволи партнерам, які мають бажання передати Україні танки цієї моделі з власних складів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?