Ніщо не зупинить Термінатора. Арнольд Шварценеггер зважився на несподіване зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ніщо не зупинить Термінатора. Арнольд Шварценеггер зважився на несподіване зізнання

Ніщо не зупинить Термінатора. Арнольд Шварценеггер зважився на несподіване зізнання
Джерело:  online.ua

Відомий актор, політик і культурист Арнольд Шварценеггер стурбував своїх шанувальників тривожною новиною. 73-річний бодібілдер зізнався, що переніс ще одну операцію на серці. Ексклюзивні фото з лікарні актор опублікував на своїй сторінці в соцмережі. Арнольд розповів, що йому встановили новий аортальний клапан, але вже він відчуває себе "фантастично". Незважаючи на твердження Шварценеггера про хороше самопочуття фанати занепокоїлися. Вони масово коментують знімки Арнольда з лікарні і бажають йому найшвидшого одужання, повідомляє ONLINE.UA.

"Завдяки команді клініки Клівленда у мене є новий аортальний клапан, який повинен бути замінений на мій новий легеневий клапан після моєї останньої операції. Я відчуваю себе фантастично і вже гуляю по вулицях Клівленда, насолоджуючись дивовижними статуями міста", - підписав Шварценеггер свої фото з лікарні.

На одному з фото Арнольд прямо лежить на лікарняному ліжку - він показує великий палець, таким чином запевняючи, що почуває себе добре після операції. На інших фотографіях актор вже зовсім не схожий на людину, яка перенесла серйозну операцію на серці. Він позує в камеру біля різних скульптур Клівленда в чорних брюках, синій спортивній куртці і чорно-білих кросівках.

"Ніщо не може вбити Термінатора! Легенда швидкого відновлення; Ти непереможний, Арні !; Дивно бачити термінатора на лікарняному ліжку; Одужуйте ласка, ви для нас герой і безсмертний Арнольд; Ви були прикладом для наслідування під час пандемії для всіх. Одужуйте, ви потрібні світу! ", - підтримали фанати Шварценеггера.

Як відомо, Арнольд Шварценеггер народився з пороком серця, через що не може жити без штучних клапанів. У 2018 році акторові провели успішну операцію на відкритому серці із заміни пульмонального клапана. До цього аналогічну операцію він переніс в 1997 році.

До речі, недавно Арнольд Шварценеггер став дідусем. Його дочка Кетрін народила первістка. Сама мати не поспішала ділитися зі світом цією прекрасною новиною, однак американським журналістам вдалося розсекретити поповнення в зірковій сім'ї. Варто звернути увагу на те, що новину про народження малюка підтвердив чоловік Кетрін - голлівудський актор Кріс Пратт. Він зізнався, що у Шварценеггера народилася внучка. Дівчинку назвали Ліла Марія.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що два роки тому Арнольд Шварценеггер вперше приїздив до Києва, щоб взяти участь в бізнес-форумі. "Термінатору" дуже сподобалася українська столиця, куди він пообіцяв повернутися, але вже з більш тривалим візитом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?