Як насправді росіяни реагують на прориви у Бєлгородську область — дані аналітиків
Категорія
Політика
Дата публікації

Як насправді росіяни реагують на прориви у Бєлгородську область — дані аналітиків

Як насправді росіяни реагують на прориви у Бєлгородську область — дані аналітиків
Джерело:  online.ua

Американські аналітики дійшли висновку, що реакція команди диктатора Володимира Путіна на операції в Бєлгородській області насправді вказує на "підвищену тривогу щодо війни в Україні" в інфопросторі та суспільстві Росії.

Джерело:  ISW

Росіяни панікують через прориви РДК у Бєлгородську область

Як уже згадувалося раніше, 1 червня підрозділи "Російського добровольчого корпусу" та легіону "Свобода Росії" здійснили чергову операцію в Бєлгородській області.

Згідно з останніми даними, розпочалися бої за місто Шебекіно, які знаходиться поблизу Бєлгорода.

На переконання іноземних аналітиків, реакція російських політиків, а також прокремлівських блогерів на обмежену операцію у Бєлгородській області свідчить про те, що в російському інформаційному просторі зберігається підвищена тривога щодо війни в Україні.

Ба більше, нещодавно речник Путіна Дмитро Пєсков публічно визнав, що очільник Кремля постійно отримує інформацію про ситуацію в Бєлгородській області.

Окрім того, 1 червня офіційно стало відомо, що російський диктатор нагородив очільника Шебекінського району Володимира Жданова "орденом Мужності" за його реакцію на ситуацію на кордоні.

Згідно з даними американських аналітиків, 1 червня губернатор області Гладков домовився з владою кількох російських регіонів прийняти 1200 жителів Бєлгорода під час евакуації.

РДК та Легіон Свобода Росії продовжують звільняти РФ від путінського режзиму

31 травня Російський Добровольчий Корпус офіційно підтвердив, що продовжує успішно звільняти територію РФ.

Як стверджують бійці, вони навіть змогли викрасти новий ворожий БТР 82А.

 За добу нам удалося взяти під повний контроль територію за площею більше, ніж увесь Бахмут. Поки що це лише проба наших сил, хоча під час таких «вправ» ми змогли викрасти новий БТР 82А! Дальше більше! Слава РДК! — повідомили російські добровольці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?