Новий рік 2021: чий рік за східним календарем і як його правильно зустріти
Категорія
Культура
Дата публікації

Новий рік 2021: чий рік за східним календарем і як його правильно зустріти

Новий рік 2021: чий рік за східним календарем і як його правильно зустріти
Джерело:  online.ua

До настання Нового року 2021 залишилися лічені дні, тому вже пора починати підготовку до одного з найбільш очікуваних свят дорослих і дітей. Чий рік 2021 буде за східним календарем і як його правильно зустріти? Господара поточного високосного року Білого Щура змінить на посту Білий Металевий Бик. Що чекати від нього і чого побоюватися? ONLINE.UA розповідає, як правильно зустріти Новий рік 2021, що приготувати на новорічний стіл і як задобрити покровителя наступного року Бика, щоб притягти удачу, багатство і щастя на весь майбутній рік.

Новий рік 2021 - чий рік за східним календарем?

На зміну підступному і хитрому Щуру пост покровителя в 2021 році займе Бик - працьовита і впевнена в собі тварина з залізним характером. Такі характеристики стануть головними символами прийдешнього року: доведеться наполегливо, чесно і відповідально працювати не покладаючи рук заради досягнення поставлених цілей. Інакше залучити розташування Бика не вийде.

Покровитель 2021 року обіцяє благополучний і стабільний у фінансовому плані період, але матеріальний стан кожного буде залежати тільки від власних зусиль. Бик не вірить, що розбагатіти можна швидко, тому легких шляхів шукати не варто. В цілому, від 2021 року чекати сильних потрясінь не варто. Важливо приділяти час себе, рідним і близьким, роботі - це все, що бик поважає, тому буде прихильними до тих, хто буде слідувати його принципам.

Важливо пам'ятати, що Новий рік за східним календарем починається не в ніч з 31 грудня на 1 січня. Він настає відповідно до місячного циклу і дата завжди різна. 2021 рік Білого Металевого Бика настане 25 лютого. Але зустріти його можна і раніше, головне, з урахуванням всіх переваг господаря майбутнього року. Кращий сценарій - це сімейне свято, тому що Бик консервативний і любить домашній затишок.

Що приготувати на Новий рік 2021?

Господар 2021 року всеїдний і буде задоволений від будь-яких страв, які йому приготують на святковий стіл. Але все ж варто подбати про розноманітність новорічного меню, щоб його порадувати. Влаштуйте Бику гастрономічний сюрприз і з великою кількістю зелені, овочів і фруктів - йому точно сподобається. Заморських делікатесів і екзотичних страв краще уникати. Також не варто готувати страви з яловичини, щоб не образити господаря року. Краще віддайте перевагу іншим видам м'яса. Про десерт теж не варто забувати - Бик любить солодке і чекає його на вашому святковому столі.

До речі, Бик дуже любить каші. Включіть їх у меню новорічного столу, а якщо не вийде, то поставте на стіл вазу з зерном. Бобові на столі також не будуть зайвими, так що не шкодуйте квасолі в винегрет і зеленого горошку в олів'є. Фруктів та ягід в цьому році має бути багато і різних. Їх покровитель 2021 року гарантовано з'їсть, мукаючи від захвату!

У чому зустрічати Новий рік 2021?

При підготовці до зустрічі Нового року 2021 важливо також правильно вбратися. Головний принцип прийдешньої новорічної ночі в цьому плані - ніяких кричущих надмірностей, кислотних та червоних кольорів, хижих принтів. Бик оцінить тільки елегантну стриманість. У чому ж тоді зустрічати Новий рік 2021, щоб сподобатися Бикові?

Для наряду відмінно підійдуть всі відтінки сірого, блакитного, бежевого, а також сріблястий, білий і пастельні кольори. Хочете розбагатіти? Вибирайте біле вбрання. Мрієте зустріти кохання всього свого життя? Зупиніться на сріблястому платті. У пріоритеті кар'єра? Підберіть для святкового наряду графітовий і сталевий відтінки сірого.

Модні тенденції на 2021 рік свідчать, що ідеальне плаття для Нового року - це моделі на одне плече. Якщо хочете надіти спідницю, то в моді як і раніше плісировка та асиметричні моделі, з запахом і високою посадкою. І не забувайте про прикраси і аксесуари. Пам'ятайте, сьогодні в тренді масивні прикраси і асиметрія.

Що подарувати на Новий рік 2021?

Новорічна ніч - це час, коли кожен чекає чарівництва і казки, починаючи вірити в диво. Погодьтеся, не тільки малюки чекають подарунків від Діда Мороза, а й серйозні дорослі сподіваються, що в наступаючому році збудуться їх найпотаємніші мрії. Але порадувати подарунками своїм близьким потрібно і з урахуванням вподобань Бика, якому, як відомо, не до душі різні дрібнички. Символу 2021 року найбільше сподобаються корисні в побуті речі.

Що подарувати на Новий рік 2021:

  • Приналежності для хобі.

  • Побутова техніка для дому - робот-пилосос, кавоварка, блендер.

  • Сучасні гаджети - розумні годинник, електронна книга, електрична зубна щітка.

  • Флораріум з пряними травами - Бик обожнює будь-яку зелень.

  • Набір ялинкових прикрас - в ньому, звичайно ж, повинна бути красива кульку із зображенням Бика.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, як Київ відзначатиме Новий рік 2021 за особливим сценарієм. Цього року головна ялинка України буде самою незвичайною за весь час.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?