Очільника Білоруського дому знайшли повішеним у Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

Очільника Білоруського дому знайшли повішеним у Києві

Очільника Білоруського дому знайшли повішеним у Києві
Джерело:  online.ua

Представники поліції України офіційно повідомили, що очільника Білоруського дому в Україні Віталія Шишова, який зник у Києві 2 серпня, знайшли повішеним у столичному парку.

Джерело: поліція Києва

Главу Білоруського дому знайшли повішеним у Києві

"Громадянина Білорусі Віталія Шишова, який зник вчора у Києві, знайшли повішеним сьогодні (3 серпня – ред.) в одному з київських парків, неподалік від місця його проживання. З місця події вилучили мобільний телефон і особисті речі Шишова. За даним фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство)", - йдеться в повідомленні.

За словами представників київської поліції, вони мають намір перевіряти всі версії, в тому числі версію вбивства, замасковану під самогубство.

Окрім того, наголошується, що повну картину подій встановлять після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи "Безпечне місто", проведення експертиз і слідчих експериментів.

Київська поліція закликає усіх, хто знав Шишова, поділитися даними про останні тижні його життя – його психоемоційний стан, можливі погрози тощо.

Що відомо про зникнення Шишова

2 серпня в Білоруському домі в Україні почали бити на сполох, оскільки їхній керівник Віталій Шишов вранці цього ж дня вийшов на пробіжку в Києві і зник.

"Шишов вийшов, імовірно, на щоденну пробіжку (удома не виявлено його спортивних речей) і не повернувся. З його номера було зроблено кілька так званих "глухарів", однак зараз зв'язатися з ним неможливо. Більше на зв'язок він не виходив. Ми прочесали масив, де він зазвичай здійснював пробіжки, але ніяких слідів Віталія не виявили", - повідомили знайомі зниклого.

Наголошувалося, що поліцію про зникнення Шишова повідомили, а на місце відправили кінолога.

Увечері у Білоруському домі в Україні повідомили усе, що дізналися за день. На камерха було зафіксовано, як Шишов виходив з дому на пробіжку о 9 ранку, а в 10 повинен був повернутися.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?