Одразу у трьох областях РФ пролунали потужні вибухи
Категорія
Події
Дата публікації

Одразу у трьох областях РФ пролунали потужні вибухи

Одразу у трьох областях РФ пролунали потужні вибухи
Джерело:  online.ua

Представники місцевої влади РФ повідомляють про потужні вибухи у Воронезькій, Курській і Бєлгородській областях, також повідомляється про пожежу на на складі боєприпасів, роботу системи ППО і сбитий безпілотник в небі недалеко від Воронежа.

Джерело: Telegram-канал губернатора Воронезької області Олександра Гусєва

На території РФ пролунали нові потужні вибухи

Сьогодні вранці в небі поруч з Воронежем система ППО виявила і успішно знищила малогабаритний розвідувальний БПЛА, - повідомив Гусєв.

За його словами, він взяв ситуацію на особистий контроль.

За словами губернатора Курської області Романа Старовойта, нинішньої ночі о 2:45 багато жителів міста Курська чули хлопки.

Деталі інциденту уточнюються. За попередніми даними спрацювала система ППО. Жертв і руйнувань немає, - зазначив Старовойта.

Його колега з Бєлгородської області В'ячеслав Гладков повідомляє, що відкрите горіння складу боєприпасів в районі села Стара Нелідовка, що почалося цієї ночі та супроводжувалося серією вибухів, вже ліквідоване.

За доповіддю головного начальника МНС по Бєлгородській області Сергія Потапова, постраждалих серед мирного населення немає, - зазначив Гладков.

Чиновник додав, що пошкоджень житлових будівель і будинків немає.

Тим часом в мережі було опубліковано відео з безпілотником у Воронежі, з хлопками від роботи ППО в Курській області, і кадри зі спалахами в нічному небі - в Бєлгородській області.

У той же час, окупанти протягом ночі безперервно обстрілювали населені пункти на Харківщині, Луганщині, Донетчині та Херсонщині.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

У Харкові вночі тривали обстріли, в Київському районі виникло кілька пожеж у багатоповерхових житлових будинках. Станом на ранок інформації про постраждалих немає. По області протягом доби обстрілювали Золочів, Дергачі, Чугуїв. Ведуться бої в Ізюмському напрямку.

На Луганщині найбільше від ворожиї обстрілів постраждали Рубіжне та Лисичанськ. У Лисичанську обстріляли школу, у бомбосховищі якої перебували 23 людини, жертв немає. За добу 3 загиблих цивільних.

У Донецькій області тривали активні бойові дії по всій лінії. Авдіївку обстріли з реактивної артилерії, також були авіанальоти. Світлодарську ТГ (район Зайцево) обстріляли касетними боєприпасами. Мар'їнка, Красногорівка, Вугледар, Лиман всю ніч зазнавали обстрілів з артилерії. Маріуполь – без змін. "Азовсталь" тримається попри те, що бомблять нещадно.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?