Окупанти у Криму підтвердили детонацію боєприпасів під Джанкоєм
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти у Криму підтвердили детонацію боєприпасів під Джанкоєм

Окупанти у Криму підтвердили детонацію боєприпасів під Джанкоєм
Джерело:  online.ua

Вранці 16 серпня російська влада офіційно підтвердила, що в районі села Майське Джанкойського району окупованого Криму сталася пожежа на майданчику з боєприпасами - наразі там продовжуєтья детонація. З такою заявою виступило Міноборони РФ.

Джерело: росЗМІ

Окупанти у Криму заявили про пожежу та детонацію боєприпасів

16 серпня близько 06:15 у районі населеного пункту Майське (Джанкойський район) сталося займання на території обвалованого майданчика тимчасового зберігання боєприпасів однієї з військових частин. В результаті займання сталася детонація боєприпасів, що там зберігалися, - йдеться в заяві Міноборони РФ.

За словами представників російського відомства, зараз вони намагаються з'ясувати причини пожежі. Окрім того, там запевнили, що в результаті детонації боєприпасів ніхто не постраждав.

А от ватажок російський окупантіа в Криму Сергій Аксьонов проговорився, що дві людини постраждали.

Він також додав, що детонація боєприпасів у Джанкойському районі триває, мешканців селища евакуювали.

Наразі триває детонація. Є двоє постраждалих серед цивільного населення, їхньому життю нічого не загрожує. Йде евакуація мешканців, для забезпечення безпеки людей виводять за п'ятикілометрову зону, - заявив Аксьонов.

За попередніми даними, з Майського вже вивезли близько 2 тисяч людей. Місцева влада стверджує, що поблизу села був дислокований військовий об'єкт.

Це колишня ферма. Тимчасова дислокація військова. Детонація боєприпасів, – заявив інсайдер російським ЗМІ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?