Окупанти жорстко обстрілюють Миколаївщину та Херсонщину
Категорія
Україна
Дата публікації

Окупанти жорстко обстрілюють Миколаївщину та Херсонщину

Окупанти жорстко обстрілюють Миколаївщину та Херсонщину
Джерело:  online.ua

У штабі Оперативного командування "Південь" повідомили, що окупаційна кремлівська армія обстрілює з РСЗВ населені пункти на території Миколаївської області та влаштовує провокаційні обстріли населених пунктів Херсонської області, у яких потім звинувачує українських військових.

Джерело: Facebook-сторінка ОК "Південь"

Окупанти безперервно обстрілюють Миколаївщину та Херсонщину 

За інформацією ОК "Південь", на території Херсонської області окупанти за допомогою ППО збивають власні ракети та звинувачують у їхньому запуску ЗСУ.

На Херсонщині ворог продовжує провокативні обстріли ними ж окупованих населених пунктів, розвертаючи озброєння з імітацією напрямку вогню з боку Збройних Сил України. Рашисти ще й застосовують обладнання протиповітряної оборони, збивають свої ж ракети й видають це за обстріл цивільного населення силами ЗСУ, - зазначають представники ОК "Південь".

У той же час Миколаїв перебуває під постійними ворожими обстрілами з РСЗВ "Смерч".

На Одещині продовжуються контрдиверсійні заходи. Окрім цього, в області йде боротьба з псевдомінерами. Правоохоронці вже затримали мешканця Миколаївської області, який розповсюдив фейк про те, що в одному з парків та кількох адміністративних будівлях Одеси нібито мають статися вибухи.

 Військові також оприлюднили наслідки ворожих обстрілів на території Херсонської області.

Окупанти продовжують використовувати заборонену зброю у війні з Україною. Збитки які завдають "русские освободители" не можливо перерахувати, окупант нищить українську територію, чинить злочини проти вільного українського народу. Метою країни-агресора є ослаблення української нації, знищення української історії та культури. Не дозволимо ворогу зруйнувати нашу державу! Підтримаємо Збройні Сили України! - наголошують представники ОК "Південь".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?