Оля Полякова відверто розповіла про кризу в стосунках з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оля Полякова відверто розповіла про кризу в стосунках з чоловіком

Оля Полякова відверто розповіла про кризу в стосунках з чоловіком
Джерело:  online.ua

Зірка української поп-сцени Оля Полякова неочікувано для всіх зізналася, що вона з чоловіком Вадимом наразі переживають кризу у стосунках, а також пояснила, що ж насправді сталося.

Джерело: "Взрослые девочки"

Відома українська співачка Оля Полякова та телеведуча Маша Єфросиніна вирішили створити спільний проєкт, в рамках якого вони обговорили проблеми довготривалих стосунків. За словами Полякової, після 15 років шлюбу вона усвідомила, що переживає кризу у стосунках з чоловіком Вадимом.

Полякова відверто розказала про стосунки з чоловіком

За словами артистки, раніше вона розмовляла з Вадимом доволі часто, оскільки вони були не просто парою, але й найкращими дурзями. Через це протягом 15 років подружжя не перебувало у кризі, однак нещодавно їхні стосунки зіпсувалися.

"Зараз нас штормить. І нас штормить тихо. Я усвідомлюю нудьгу. У якийсь момент ти розумієш, що ти вже дорослий, незалежний, діти підросли. Ти на це дивишся, і ставиш собі запитання: і все, це кінець? Зрозуміло, що жінка не зайнята йде і знаходить собі коханця, розваги, ще щось. А жінка зайнята десь сублімує", – зізналася українська співачка.

Як стверджує Оля Полякова, раніше їхні стосунки були переповнені емоціями та пристрастю:

"Пам'ятаю, тікала з машини в ліс, а він за мною. Дряпали одне одному обличчя. Сьогодні цього немає. З одного боку я цього вже й не хочу, але це, напевно, і підігріває всю пристрасть... Так, закінчується пристрасть, регулярний секс, романтизм. Але ти живеш із людиною для комфорту, у вас спільні діти, спільні цілі, ви дружите. Якщо плюсів більше, ти прощаєш ці мінуси", - поділилися своєю артисткою.

Варто зазначити, що ще декілька місяців тому співачка розповідала, що їй дуже пощастило з чоловіком. Тоді вона зізналась, що Вадим – її перемога та успіх.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?