Онук Кеннеді допомагав ЗСУ звільняти Харківську область
Категорія
Політика
Дата публікації

Онук Кеннеді допомагав ЗСУ звільняти Харківську область

Онук Кеннеді допомагав ЗСУ звільняти Харківську область
Джерело:  online.ua

Роберт Френсіс Кеннеді-молодший, який є племінником експрезидента США Джона Кеннеді, повідомив, що його син Коннор воював у складі Іноземного легіону та допомагав Збройним силам України звільняти Харківську область у вересні 2022 року.

Джерело: The Independent

Що відомо про участь Коннора Кеннеді у контрнаступі ЗСУ

19 квітня Роберт Кеннеді вперше офіційно підтвердив, що буде балотуватися в президенти США. Під час свого виступу він згадав про російсько-українську війну, а також розповів про те, що його син Коннор робив усе можливе, щоб Харківщина повернулася у лоно України.

На переконання Роберта Кеннеді, підтримка офіційним Вашингтоном України не можна вважати марною справою.

Зокрема він звернув увагу на те, що певні військові США, зокрема його син, воювали на боці української армії, оскільки це було правильним рішенням.

Мій син Коннор – і я ним дуже пишаюся – вступив в Іноземний легіон і воював в Україні під час харківського контрнаступу як кулеметник у групі спецпризначення, – заявив політик.

Коннор Кеннеді (фото - instagram.com)

Роберт Кеннеді також звернув увагу на те, що зовсім не в національних інтересах США підштовхувати Росію до Китаю.

Окрім того, він нагадав, що влада Штатів повинна зробити усе можливе, щоб не допустити ядерної війни.

Ба більше, як стверджує потенційний президент, він налаштований на те, щоб відстоювати суб'єктність України та провадити таку політику, яка б не просто "виснажувала" ворожу армію, а справді наближала Збройні Сили до перемоги.

Команда online.ua зняла фільм "Інтернаціональний Легіон. Воля без кордонів"

"Інтернаціональний Легіон. Воля без кордонів" — це документальний фільм про іноземців, які воюють за Україну проти Росії від початку повномасштабного вторгнення.

Стрічку створила команда online.ua за сприяння ГУР Міноборони України.

Рік тому Інтернаціональний Легіон розпочав виконувати бойові завдання.

Лави Легіону продовжують поповнюватись добровольцями з понад 50 країн світу, а Україна з глибокою вдячністю приймає допомогу від іноземних захисників.

Варто зазначити, що також доступна  англійська версія  документальної стрічки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?