ОП оголосив результати зустрічі Зеленського з Макроном, Шольцом та Драгі
Категорія
Політика
Дата публікації

ОП оголосив результати зустрічі Зеленського з Макроном, Шольцом та Драгі

ОП оголосив результати зустрічі Зеленського з Макроном, Шольцом та Драгі
Джерело:  online.ua

16 червня український президент Володимир Зеленський під час зустрічі з європейськими лідерами передав пакет санкційних пропозицій проти Росії. За словами команди президента, наразі наша країна має стійку підтримку від міжнародної спільноти.

Джерело: Телеграм-сторінка глави ОПУ Андрія Єрмака

Відомі результати зустрічі Зеленського з Макроном, Шольцом та Драгі

Зустріч Володимира Зеленського з президентом Франції Емануелем Макроном, канцлером Німеччини Олафом Шольцом, прем’єр-міністром Італії Маріо Драгі та президентом Румунії Клаусом Йоганнісом завершилася. Україна має стійку підтримку міжнародної коаліції, - наголосив Андрій Єрмак.

За словами очільника Офісу президента, команда Володимира Зеленського передала лідерам держав "повний пакет санкційних пропозицій проти росії, які підготувала міжнародна група Макфола-Єрмака".

Андрій Єрмак звернув увагу на те, що потрібно негайно посилювати тиск на країну-агресорки і працювати над сьомим пакетом санкцій з газовим ембарго.

Європа сьогодні разом з Україною. Переможемо, – зазначив очільник ОПУ.

Як уже згадувалося раніше 16 червня французький лідер Еммануель Макрон, німецький глава Олаф Шольц та прем’єр Італії Маріо Драгі вперше з початку повномасштабної війни приїхали до Києва з візитом, відвідавши також Ірпінь. Політики прибули спецпотягом з Польщі, розпочавши мандрівку пізно увечері 15 червня. У Києві до них приєднався і президент Румунії Клаус Йоганніс.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?