Орбан раптово заговорив про суверенну Україну та боротьбу з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

Орбан раптово заговорив про суверенну Україну та боротьбу з Росією

Орбан раптово заговорив про суверенну Україну та боротьбу з Росією
Джерело:  online.ua

Проросійський політик та прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, який неодноразово звинувачував Захід у початку війни в Україні, неочікувано для всіх почав стверджувати, що необхідно зробити все можливе, щоб Україна залишалася суверенною державою та щоб країна-агресорка Росія не могла становити загрози для Європи.

Джерело:  24.hu

Нам потрібна суверенна Україна - заява прем'єра Угорщини Орбана

Угорський лідер виступав під час конгресу учасників Міжнародного об’єднання християнських демократів (CDI), де він є віцепрезидентом.

Коментуючи політичну ситуацію у Європі, Віктор Орбан нагадав присутнім про серйозні одночасні виклики - війну в Україні, економічну кризу, нелегальну міграцію і "поширення західної неомарксистської ідеології".

За словами прем'єра Угорщини, війна в Україні об'єднала Європейський Союз з приводу того, що є її основоною метою.

Найважливіше, щоби Росія не становила загрози для Європи - для чого нам потрібна суверенна Україна, - неоікувано для всіх заявив Віктор Орбан.

Попри таку обнадійливу заяву, угорський лідер не припинив публічно скаржитися на санкції офіційного Брюсселю проти країни-агресорки.

Він намагається переконати міжнародну спільнотуу тому, що важливо не допуститу рецесію, а високі ціни на енергоносії через війну та санкції Євросоюзу ускладнюють це завдання для країн Центрально-Східної Європи.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?