Орбан закликав РФ та США до переговорів щодо війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Орбан закликав РФ та США до переговорів щодо війни в Україні

Орбан закликав РФ та США до переговорів щодо війни в Україні
Джерело:  online.ua

Скандальний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан виступив із новим закликом до РФ та США стосовно проведення переговорів і завершення розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України.

Джерело:  Hirado

Угорщина закликає США та РФ до переговорів щодо війни в Україні 

Потрібні переговори Америки та Росії. Якщо вони не домовляться, миру не буде, - цинічно заявив Орбан.

За його словами, в силі залишається пропозиція щодо переговорного майданчику у Будапешті за умови згоди представників України та РФ.

Окрім цього, Орбан заявив, що суверенна країна може існувати лише за наявності територіальної цілісності. Проте, за його словами, перш ніж говорити про це, необхідно зробити кроки до припинення вогню.

Між тим кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін в чергове цинічно збрехав, що в Україні окупаційна армія РФ нібито воює проти усіх країн НАТО.

Добре відомо, що сьогодні проти Росії активно використовується військовий потенціал та можливості практично всіх основних країн НАТО, - заявив Путін.

При цьому кремлівський злочинець цинічно зауважив, що 300 тис мобілізованих громадян РФ цілком достатньо для продовження війни проти України.

До лав Збройних сил Росії призвано 300 тисяч осіб. Частина з них уже перебуває в зоні бойових дій. Як доповідає міністр оборони і начальник Генштабу, 150 тисяч проходять на військових полігонах. І це достатній резерв для проведення "операції, - заявив Путін.

У той же час керівник Міноборони країни-агресорки Сергій Шойгу заявив про плани окупаційної армії щодо поновлення масштабного наступу в Україні.

Часткова мобілізація проведена для стабілізації обстановки, захисту нових територій та проведення подальших наступальних дій, - заявив Шойгу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?