Пані посол США Брінк описала три складові перемоги України
Категорія
Політика
Дата публікації

Пані посол США Брінк описала три складові перемоги України

Пані посол США Брінк описала три складові перемоги України
Джерело:  online.ua

За словами пані посла США в Україні Бріджит Брінк, у команди президента Штатів Джо Байдена та усього американського народу немає жодних сумнівів у перемозі України у війні з Росією. З такою заявою дипломатка виступила під час Київського безпекового форуму.

Джерело:  "Європейська правда"

Які є складові перемоги України - відповідь пані посла США Брінк

У мене і до цього призначення не було жодних сумнівів, у тому, що Україна переможе. Немає їх і зараз, – зізналася американська дипломатка.

Як стверджує Бріджит Брінк, перемога нашої країни залижить від трьох найважливіших складових.

Це, відповідно до Статуту ООН, є відновлення територіальної цілісності та суверенітету України. Крім того, це притягнення до відповідальності за воєнні злочини. Подорожуючи Україною, я бачила жахливі сліди воєнних злочинів. Ті, хто їх вчинив, мають бути притягнені до відповідальності. І нарешті – це виплата репарацій. І тут США і світ віддані в тому, щоб допомогти Україні з відбудовою, – пояснила пані посол США.

Варто також нагадати, що нещодавно генеральний секретар Північноатлантичного Альянсу Єнс Столтенберг вкотре нагадав, що наразі головним завданням для країн НАТО є допомога Україні у війні з Росією, і лише після перемоги можна буде говорити про повноцінне членство.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?