Перемога України очевидна вже навіть для росіян — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Перемога України очевидна вже навіть для росіян — Зеленський

Перемога України очевидна вже навіть для росіян — Зеленський
Джерело:  online.ua

Президент Володимир Зеленський зазначив, що українські військові успішно просуваються на сході, а російські військові злочинці вже вочевидь не можуть заперечувати наближення власної поразки.

Джерело: Facebook Офісу президента

Російські військові злочинці відчувають наближення поразки

Бахмутський напрямок - молодці, воїни! Ми бачимо, як істерично Росія сприймає будь-який наш крок там, всі наші зайняті позиції. Ворог знає, що Україна переможе. Вони це бачать. Вони це відчувають завдяки вашим ударам, воїни, і зокрема на Донеччині. Дякую за це! – зазначив Зеленський.

Він окремо відзначив успішні дії на фронті бійців 5-у окремої штурмової бригади та 57-у окремої мотопіхотної бригади, які не тільки ефективно стримують ворога, а ще й сприяють просуванню ЗСУ.

Президент додав, що готуються кроки з боку України, які ще більше обмежать російський військовий потенціал.Ба більше, кожен, хто допомагає країні-агресорці, відчує на собі "повну силу вільного світу".

 Зеленський підкреслив, що жорсткі обмеження торкнуться тих, хто приймає участь у обходженні введенних міжнародних санкцій проти Росії.

Також санкції будуть введені проти тих країн, осіб та організацій, які поставляють до Росії зброю, компоненти та обладнання.

Це спільне завдання світу – зупинити терор. І головною передумовою виконання цього завдання є зупинка будь-яких шляхів, якими терористи ще намагаються отримати щось для себе. Новини – незабаром,– наголосив Зеленський.

Що відомо про успіхи ЗСУ на території Запорізької області  

За інформацією заступниці міністра оборони Ганни Маляр, українські військові мають певні успіхи у просуванні на території Запорізької області.

У нас іде війна, і ми відвойовуємо свої території. Все відбувається за планом, - підкреслила Маляр.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?