Перемога ядерного шантажу РФ призведе до світового колапсу — політолог
Категорія
Світ
Дата публікації

Перемога ядерного шантажу РФ призведе до світового колапсу — політолог

Перемога ядерного шантажу РФ призведе до світового колапсу — політолог
Джерело:  online.ua

Політолог Олександр Антонюк розповів online.ua про два останні способи Росії шантажувати світ і як США запобігають можливості розв’язання третьої світової війни.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Чим Росія може шантажувати світ

Олександр Антонюк зазначає, що Росія станом на сьогодні має 2 карти в колоді, якими вони можуть шантажувати світ.

Перша, основна, як ми говоримо, туз козирна – це ядерна зброя. Друга карта більш дієва – це мобілізація. Масова мобілізація і принцип підходу Жукова – це компенсовувати недостатність зброї живою силою, таким чином проводячи політику геноциду не тільки проти народу України, а й проти своїх народів, які проживають на території РФ. Оце є такий ключовий момент.

Політолог переконаний, що ми повинні про також говорити, що сьогодні йде вбивство, в тому числі населення РФ.

Навіщо це Путіну? Очевидно, це питання, скоріш за все, до психіатрів. Чи бояться США? Ви знаєте, я не думаю, що є певний страх. Але запобігати можливості розв’язання третьої світової війни, яка буде у фазі ядерного конфлікту, очевидно, будуть до останнього. Це факт.

США розуміють небезпеку загрозу ядерного шантажу РФ

Олександр Антонюк має великі сумніви, що саме Сполучені Штати будуть першими, хто нанесе ядерні удари по території Росії.

Але разом з тим, у США прекрасно усвідомлюють, що якщо Росія, використовуючи ядерний шантаж, отримає будь-яку перемогу, навіть тактичну, над Україною (переговори і замороження конфлікту), не пройде багато часу, як більшість країн почнуть ставати ядерними, ігноруючи санкції та норми міжнародного права.

Тобто кожна країна, яка буде мати які-небудь бюджети, буде намагатися розвивати ядерну програму. І до чого це призведе? Це призведе до великого колапсу. І це усвідомлюють в Пентагоні, це усвідомлюють в Білому домі, це усвідомлюють практично на усіх рівнях. Чи зацікавлені в цьому Сполучені Штати Америки? Думаю, ні. От вам ваги, що переважить.

Чим може закінчитися війна РФ проти України

Політолог переконаний, що зараз тактика полягає у максимальному виснаженні РФ.

Єдиний момент – так, дійсно, нам потрібно, для того щоб зберегти наших людей,
закінчити ці воєнні дії. Закінчити нашою перемогою. Але я хочу і нашій аудиторії ще один сказати акцент, для того, щоб не виглядати популістом. Війна не закінчиться моментом, коли ми вийдемо на наші кордони. Це просто буде факт, що ми виграли битву.

За словами Антонюка, війна закінчується, як правило, якщо якась країна капітулює. Ця історія займе довше часу, тому що як тільки Україна виграє битву, як розраховують західні партнери, в РФ розпочнеться хвиля смути.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?