Переможець Євробачення-2021 гурт Måneskin схвилював фанатів провокативним кліпом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможець Євробачення-2021 гурт Måneskin схвилював фанатів провокативним кліпом

Переможець Євробачення-2021 гурт Måneskin схвилював фанатів провокативним кліпом
Джерело:  online.ua

Переможець Євробачення-2021 італійський рок-гурт Måneskin нарешті представив новий кліп. Артисти оприлюднили довгоочікувану провокативну відеороботу на популярний трек I wanna be your slave.

Джерело: Ютуб-канал Måneskin

Епатажні музиканти шокували своїх відданих фанатів новим роликом. Після того, як соліст колективу на сцені Євробачення поцілував гітариста, здавалося б, що важко буде вкотре здивувати публіку чимось незвичайним. Проте у новій відеороботі артистам все-таки вдалося вкотре змусити фанатів шаленіти.

Новий кліп Måneskin на пісню I wanna be your slave

Учасники гурту Måneskin представили кліп на пісню I wanna be your slave, яка вже стала хітом у багатьох країнах світу. Варто звернути увагу на те, що новий ролик вирішили зняти в стилі 80-х. Запальні рокери не змогли залишити фанів без неоднозначних моментів.

"Учасники колективу постали перед камерами у відвертому одязі. Соліст колективу Даміано Давид приміряв сексуальну жіночу білизну, а басистка Вікторія Де Анджеліс позувала в шкіряному боді. Однак найбільше уяву фанатів розбурхали еротичні моменти, що відбувалися між музикантами. Барабанщик Ітан Торки облизав живіт Вікторії, а фронтмен пристрасно поцілував свого колегу", - йдеться в повідомленні.

Як фанати відреагували на кліп I wanna be your slave:

  • Пісня дуже подобається, а от кліп трохи лякає... навіть не знаю, чому це так моторошно виглядає;

  • Найкраща пісня і кліп просто вогонь, добре що вони перемогли на Євробаченні я б і не знала про них, а тепер це моя улюблена група) я готова це переслухати і переглянути сто раз;

  • Як на мене, занадто багато епатажу і дуже мало справжньої творчості;

  • На жаль, це не еротика, а порнографія... Очікувала іншого;

  • Як же добре, що вони виграли цей конкурс. Це чудовий шанс заявити про себе і вийти на світовий рівень, дані для цього у них безумовно є) Шикарний ролик, вже в стилі Maneskin, можна сказати) супер;

  • Хочеть більше музики і менеше тіла, однак тендеції не міняються.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?