Перезапуск франшизи Сам удома: оприлюднено перший трейлер фільму
Категорія
Культура
Дата публікації

Перезапуск франшизи Сам удома: оприлюднено перший трейлер фільму

Перезапуск франшизи Сам удома: оприлюднено перший трейлер фільму
Джерело:  online.ua

Напередодні у вівторок, 12 жовтня, у мережі було оприлюднено перший повноцінний трейлер фільму “Сам удома”, яким передбачається перезапустити цілу популярну франшизу.

Джерело: ONLINE.UA

За оприлюдненими даними, офіційна та оригінальна назва комедії - “Home Sweet Home Alone”. Вона буде доступна перш за все для користувачів сервісу Disney+.

Сюжет, як як заведено у всіх фільмах серії, розповідатиме про маленького хлопчика, який випадково залишається на тривалий термін удома без батьків - вони знаходитимуться тим часом в іншій країні на відпустці (сімейній, як передбачалося від початку).

Про те, що домівка майже пуста (окрім одного хлопчика), дізнаються злочинці, вони намагатимуться потрапити всередину для викрадення майна.

Головну роль у фільмі виконав Арчі Єйтс, що відомий за стрічкою “Кролик Джо Джо”. Утім, він грав не оригінального Кевіна Маккалістера, а хлопчика на ім’я Макс Мерсер.

Передбачається, що деякі актори зі старого касту також з’являться на екрані у камео-ролях. Це буде Маколей Калкін та Девін Ретрей, який зіграв брата головного героя Базза Маккалістера.

Що відомо про перезапуск Сам удома

Кіномани вперше дізналися про виробництво шостого фільму франшизи після придбання компанією Walt Disney студії 20th Century Fox і прав на всі фільми студії. Його прем’єру уже запланували 12 листопада — кіноновинка буде доступною винятково на стримінговому сервісі Disney +.

“Сюжет фільму буде заснований на оригінальному сценарії Джона Г’юза, автора фільму з Маколеєм Калкіним "Сам вдома". Звісно, що цього разу сім’я так само залишає випадково хлопця удома на Різдво, але їде в Японію, а не Флориду (як у сюжеті оригінального фільму). Хлопчику доведеться самотужки обороняти дім від злочинців та грабіжників, якими виступить сімейна пара”, - говорилося раніше у попередньому анонсі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?