Пєсков лякає росіян тривалою війною й уже вигадав спосіб "порятунку"
Категорія
Політика
Дата публікації

Пєсков лякає росіян тривалою війною й уже вигадав спосіб "порятунку"

Пєсков лякає росіян тривалою війною й уже вигадав спосіб "порятунку"
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков почав залякувати росіян тим, що "гібридна війна ворожих країн проти РФ" триватиме довго. Він також цинічно збрехав, що єдиний спосіб врятуватися — це "об'єднатися навколо Володимира Путіна".

Джерело: росЗМІ

Пєсков бреше, що проти РФ будуть вести тривалу війну

Прессекретар Путіна не захотів відповідати на запитання, коли закінчиться російсько-українська війна, проте почав стверджувати, що "гібридна війна ворожих країн проти РФ" триватиме довго.

А якщо ви маєте на увазі війну в широкому контексті – протистояння з ворожими державами, недружніми країнами, оця гібридна війна, яка розв'язана проти до нашої країни, то це надовго. І тут нам потрібна твердість, вірність собі, цілеспрямованість, єднання навколо президента, - цинічно заявив Дмитро Пєсков.

Окрім того, речник Кремля почав вигадувати, що у Росії наразі відбувається "безпрецедентна консолідація навколо президента, верховного головнокомандувача, навколо тієї політики, яку він проводить".

Також речнику Путіна примарилося, що серед росіян "абсолютно домінує" впевненість, що всі цілі так званої "СВО" (війни - ред.) будуть досягнуті і мають бути досягнуті.

Пєсков уже намагався підготувати еліти РФ до тривалої війни

Як вдалося нещодавно дізнатися британським журналістам, речник Кремля під час вечірки у грудні 2022 року заявив, що війна проти України триватиме дуже довго.

Було некомфортно слухати його промову. Було зрозуміло, що він попереджає, що війна залишиться з нами, і ми повинні готуватися до неї надовго, - розповів журналістам один із інсайдерів The Guardian.

Згідно з даними аналітиків ISW, російський диктатор Володимир Путін досі вірить в те, що колись зможе завоювати усю Україну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?