Під час невдалого штурму Соледару армія РФ втратила понад 100 військових
Категорія
Україна
Дата публікації

Під час невдалого штурму Соледару армія РФ втратила понад 100 військових

Під час невдалого штурму Соледару армія РФ втратила понад 100 військових
Джерело:  online.ua

За інформацією радника міністра МВС Антона Геращенка, провальна спроба штурму Соледара на Донеччині 2 серпня коштувала кремлівській окупаційній армії життя 100 військових та ще 30 військовослужбовців, які здались у полон ЗСУ.

Джерело: Telegram-канал Антона Геращенка

Окупанти понесли численні втрати під час провального штурму Соледара

За словами Геращенка, серед тих, хто потрапив в полон до ЗСУ, 24 чеченці - найманці набрані і навчені в широко розрекламованому Кадировим університеті спецназу Росгвардії.

Гарне вийшло поповнення обмінного фонду і джерело цінної розвідінфомації про те, як обманюють найманців, - зазначив радник міністра МВС.

У той же час військовослужбовці загону ЗСУ ССО "Азов Харків" провели успішну операцію зі знищення техніки кремлівської окупаційної армії на Харківщині.

Висунувшись до району виконання завдання, "азовці" встановили цілі та навели на них артилерію, внаслідок удару якої було знищено 7 вантажівок з боєприпасами та 2 автомобілі охорони окупантів.

Між тим вночі сталося кільках гучних вибухів на території контрольованої окупантами нафтобази в окупованій Макіївці на Донеччині.

Вночі сталось "фаєр шоу" на концерті #Дядичко_Ленд_Ліз, який відбувався на нафтобазі в окупованій Макіївці, яку орки використовували для зберігання "не ПММ, а подушок і ковдр, в рамках гумдопомоги". Горіло і палало ясно і довго, - повідомили представники Центру стратегічних комунікацій ЗСУ.

За інформацією, нафтобаза розміщена у Кіровському районі міста.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?