Питання Путіна у Росії вже майже закрите, відоме ім'я наступника — Данілов
Категорія
Політика
Дата публікації

Питання Путіна у Росії вже майже закрите, відоме ім'я наступника — Данілов

Питання Путіна у Росії вже майже закрите, відоме ім'я наступника — Данілов
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов звертає увагу на те, що наразі у Росії у розпалі паніка на тлі надання ЗСУ великої кількості зброї від міжнародних партнерів. За його словами, члени команди російського диктатора Володимира Путіна починають усвідомлювати, що РФ програє війну, а також активно почали шукати заміну главі Кремлю. Дехто уже навіть знає ім'я наступника Путіна.

Джерело: "24 Канал"

Данілов заявив, що у РФ уже обговорюють заміну Путіну

Як стверджує секретар РНБО, у країна-агресорці почали відбуватися події, які вказують на те, що президент РФ вже приречений на поразку.

А люди, які перебувають у найближчому оточенні Путіна, дедалі більше усвідомлюють, що у Росії немає жодних перспектив виграти війну проти України.... Питання Путіна у Росії вже майже закрите. Дехто вже знає ім'я того, хто буде там працювати після Путіна, – розповідає Олексій Данілов.

За словами секретаря РНБО, у команди Володимира Зеленського є свої особисті прогнози стосовно того, що буде далі відбуватися у країні-агресорці й хто може стати наступником очільника Кремля. Проте Олексій Данілов вирішив не вдаватися у деталі.

Він також підтвердив, що наразі ситуація у Росії зазанала кардинальних змін.

Це до початку повномасштабного вторгнення в Україну росіянам майже вдалося переконати весь світ у тому, що Україна не вистоїть. Зараз же українці на полі бою довели, що здатні відстояти свою незалежність та свободу, – наголосив секреатар РНБО.

Олексій Данілов звернув увагу на те, що раніше українці й сподіватися не могли, що міжнародна спільнота надасть нам таку кількість озброєння для того, щоб вигнати російських окупантів, які прийшли на нашу землю. Просто зараз наші партнери ухвалюють історичні рішення, зокрема й щодо передачі ЗСУ західних танків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?