План щодо України провалився. Депутат Держдуми РФ влаштував демарш проти Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

План щодо України провалився. Депутат Держдуми РФ влаштував демарш проти Кремля

План щодо України провалився. Депутат Держдуми РФ влаштував демарш проти Кремля
Джерело:  online.ua

Депутат Держдуми РФ із фракції "Єдина Росія" Костянтин Затулін почав публічно скаржитися на те, що план диктатора Володимира Путіна щодо України провалився, а у країни-агресорки не вистачає сил та ресурсів для реалізації хоча б однієї цілі у війні.

Джерело: росЗМІ

Депутат Держдуми РФ Затулін розкритикував Кремль за поразки у війні проти України

З різкою публічною критикою команда Путіна Затулін виступив під час форуму "Яка Україна нам потрібна?".

За його словами, "спеціальну військову операцію" правильно було б від самого початку назвати війною.

Депутат переконаний у тому, що головною ціллю Кремля було знищення України, однак зараз у Москви недостатньо підстав вважати, що "державності України і взагалі України як такої, а дехто каже, що й українців як таких – не існує".

Він також попередив, що росіянам рано заспокоюватися і вірити в те, що РФ зможе колись виграти цю війну.

Коли розмова заходить про логіку цієї спеціальної військової операції, ви ж розумієте, що вона полягала в тому – якщо я правильно розумію, я не читав цих планів, – вона полягала в тому, що досить швидко, після нашої силової акції, українська держава розвалюється, і без особливих жертв вдається досягти того, чого не вдалося досягти протягом 8 років, поки намагалися реалізувати Мінські угоди. На жаль, цей план провалився. Він просто був нереальний у своїй основі. (...) Отже, зараз ми маємо переходити до іншого плану. Він має бути. І ми по суті до нього переходимо явочним порядком, просто не називаємо цього, - заявив Затулін.

На його переокання, Росії не вдалося досягти жодної із поставлених цілей "СВО".

Особливо це стосується питання "нейтралітету України", оскільки, як вважає представник Держдуми РФ, офіційний Київ більше ніколи не погодиться на цю вимогу Москви.

Україна залишиться, тому що сил для того, щоб це подолати, за тієї підтримки, яка їм (українцям) надається, – у Росії не вистачає, - підсумував Затулін.

Команда Путіна уже готує покарання для Затуліна

Як вдалося дізнатися російським пропагандистам, після скандального виступу влада РФ уже обговорюж позбавлення Затуліна посади першого заступника голови комітету Держдуми і виключення з лав думських єдиноросів.

Як ствердужє сам депутат, з ним ніхто з керівництва фракції не зв'язувався.

За що я можу втратити посаду в комітеті або бути виключеним із фракції? Мені нічого керівництво фракції не говорило, - заявив він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?