Поблизу Києва сили ППО збили російський БПЛА
Категорія
Україна
Дата публікації

Поблизу Києва сили ППО збили російський БПЛА

Поблизу Києва сили ППО збили російський БПЛА
Джерело:  online.ua

За інформацією КМВА, у понеділок, 20 березня, підрозділами ППО був виявлений та ліквідований БПЛА злочинної армії РФ поблизу Києва.

Джерело: Telegram-канал КМВА

Що відомо про знищення чергового БПЛА окупантів в районі Києва 

Під час крайньої повітряної тривоги в повітряному просторі північніше Києва був виявлений ворожий об’єкт типу БпЛА. Силами і засобами ППО ціль була знищена, - йдеться у повідомленні представників КМВА.

Начальник КМВА Сергій Попко подякував силам ППО та закликав мешканців Києва чітко та неухильно дотримуватись вимог щодо порядку дій у разі отримання сигналу про загрозу повітряних ударів.

З отриманням сигналу про повітряну небезпеку негайно прямуйте в найближчі укриття, - наголосив Попко.

У Києві та області оголошували повітряну тривогу

Вдень, 20 березня, у столиці України та на Київщині лунала повітряна тривога через фіксацію ворожих БПЛА у регіоні. Вона тривала 16 хвилин.

Вранці у понеділок, 20 березня, у всіх областях України оголошували повітряну тривогу. Це пов'язано зі злетом російського винищувача МіГ-31К, який здатний нести гіперзвукові ракети "Кинджал". Втім, пусків ракет, на щастя, не було.

В обідню пору повітряну тривогу оголосили у Київській області. Про причини повідомили тільки зараз.

За даними генерала Наєва, основна мета Росії під час завдання ракетних ударів по українській території - гуманітарна катастрофа шляхом знищення об'єктів критичної інфраструктури.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?