Подальшу агресію Кремля можна зупинити лише сучасною зброєю — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Подальшу агресію Кремля можна зупинити лише сучасною зброєю — Зеленський

Подальшу агресію Кремля можна зупинити лише сучасною зброєю — Зеленський
Джерело:  online.ua

За словами президента України Володимира Зеленського, масовані ракетні злочинної армії РФ по Україні можна зупинити лише адекватною зброєю. 

Джерело: звернення президента України

Україні потрібна зброя для відповіді на ракетну агресію РФ 

Сьогодні ми витримали черговий масований ракетний удар терористів. Удар, який повністю підтверджує все те, про що ми говорили з партнерами: цю російську агресію можна і треба зупиняти тільки адекватною зброєю. Нічого іншого держава-терорист не зрозуміє. Зброєю на полі бою. Зброєю, яка дає захист нашому небу. Новими санкціями проти Росії – тобто політичною та економічною зброєю. Та зброєю юридичною: треба працювати ще активніше для створення трибуналу щодо злочину агресії Росії проти України і для компенсації всіх збитків, завданих цією війною, за рахунок російських активів, - зазначив Зеленський у зверненні до українців.

За його словами, українські підрозділи ППО збили більшість російських ракет та іранських дронів, але все ж були влучання та внаслідок цього є загиблі та поранення.

Лише засобами ППО складно забезпечити 100% захисту, тим більше, коли терористи застосовують балістичні ракети, - підкреслив голова держави.

За його словами, "на російський терор потрібні асиметричні відповіді, потрібен новий рух на фронті".

Президент зазначив, що кожна російська ракета та отриманий від Ірану БПЛА свідчіть про необхідність надання Україні у відповідь якомога більшої кількості зброї.

Президент наголосив, що Україна розширює "танкову коаліцію"

Є відповідне рішення Канади – я дякую за це. Уже 12 країн є в нашій танковій коаліції, - зазначив голова держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?