Подоляк назвав 4 складові для переговорів з Росією
Категорія
Україна
Дата публікації

Подоляк назвав 4 складові для переговорів з Росією

Подоляк назвав 4 складові для переговорів з Росією
Джерело:  online.ua

Як стверджує радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк, переговорна позиція України у розмові з Росією має включати 4 складові – він звертає увагу на те, що усі вони стосуються зброї.

Джерело: Твіттер-сторінка Михайла Подоляка

У ОП перерахували 4 складові для переговорів з Росією

Щоб говорити з Росією, потрібно мати правильну переговорну позицію. Вона містить чотири прості складові: 1. Далекобійна артилерія, РСЗВ та ATAСMS, аби знищити російську логістику. 2. ППО/ПРО, щоб захистити міста. 3. Ударні безпілотники – найкращі мисливці. 4. Бронетехніка для контрнаступів, - заявив Михайло Подоляк.

Що відомо про переговори України та РФ

3 серпня незмінний представник Кремля Дмитро Пєсков почав стверджувати, що Росія готова погодитись на мирні переговори з Україною.

За словами колишнього канцлера ФРН Герхарда Шредера, який напередодні провів переговори з російським диктатором, Володимиром Путіним, президент РФ, мовляв, відкритий до дипломатичного врегулювання конфлікту з Україною.

На переконання очільника МЗС Дмитра Кулеби, будь-які заяви Росії щодо мирних переговорів – це "димова завіса" окупантів, які насправді націлені лише на війну.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?