Подоляк пообіцяв "сюрприз" для армії РФ та Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк пообіцяв "сюрприз" для армії РФ та Путіна

Подоляк пообіцяв "сюрприз" для армії РФ та Путіна
Джерело:  online.ua

Радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що новий потужний контрнаступ Збройних сил України стане справжнім "сюрпризом" не лише для армії РФ, а й для диктатора Володимира Путіна.

Джерело: "24 Канал"

За словами Михайла Подоляка, він не бачить сенсу коментувати усі прогнози політологів та журналістів щодо майбутнього контрнаступу ЗСУ, оскільки ніхто з них навіть не здогадується, як він буде відбуватися насправді.

По-перше, у газетах не треба обговорювати терміни, коли саме буде контрнаступ. Це буде сюрпризом для ворога. Можна лише сказати, що наступні місяці будуть потрібні для того, щоб накопичити певний ресурс. Адже для наступу потрібні інструменти у певній кількості, які потрібно накопичити. Ми розуміємо, скільки часу для цього знадобиться з логістичної точки зору.

Окрім того, Михайло Подоляк порадив воїнам ЗСУ у жодному разі не називати пріоритетні напрямки чи сценарії наступу.

За його словами, українське військове командування набагато креативніше, ніж думають журналісти та різні аналітики.

Радник глави ОПУ нагадав, що усі вже могли у цьому переконатися після контрнаступу у Харківській та Херсонській областях.

Ми не можемо просто так відступати чи наступати, якщо не готові до того чи іншого сценарію, враховуючи всі ризики. Все це проговорюється на Ставці Верховного Головнокомандувача, де ухвалюються колективні рішення та відверто проговорюються всі сценарії. Єдине, чого там немає, – журналістів чи будь-яких інших... Дочекаймося розвитку подій. У нас немає жодного іншого шансу, окрім як йти у контрнаступ у певний час за визначеним сценарієм. Інакше державності України не буде.

Гайдай озвучив свій прогноз щодо контрнаступу ЗСУ

За словами колишнього очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая, уже за два-три тижні Україна буде готова до контрнаступу.

Він звернув увагу на те, що до України уже поспішає західна техніка, боєкомплекти, артилерія, танки, бронемашини. Усе це допоможе максимально швидко розгромити армії ворога.

Враховуючи те, що ще пару тижнів земля буде просто як багнюка, а після проходження хоча б десятка техніки її взагалі так розбиває, що проїхати неможливо. Це і допоможе нам. За ці два-три тижні, коли почне підсихати земля і можна спокійно буде їздити, я думаю ми вже будемо готові до нашого контрнаступу, — переконаний Гайдай.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?