Подоляк та Кулеба висміяли обіцянки Путіна щодо Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк та Кулеба висміяли обіцянки Путіна щодо Зеленського

Подоляк та Кулеба висміяли обіцянки Путіна щодо Зеленського
Джерело:  online.ua

Радник очільника ОПУ Михайло Подоляк заявив, що вважає фікцією інформацію про нібито обіцянку російського диктатора Володимира Путіна не вбивати українського лідера Володимира Зеленського, а керівник МЗС Дмитро Кулеба назвав президента РФ брехуном.

Джерело: Твіттер-сторінки  Подоляка  і  Кулеби

ОП і МЗС прокоментували "обіцянки" Путіна не вбивати Зеленського

Виникають дивні інсайди ексів про "посередництво": Путін нібито давав "гарантії не вбивати", а "Захід перервав перспективні переговори". Але все це фікція. За російським вторгненням стоїть не "розширення НАТО", гарантії безпеки чи санкції, а бажання РФ знищити Україну та вбивати українців", - озвучив свою думку Михайло Подоляк.

З коментарем з цього приводу також виступив український дипломат Дмитро Кулеба, який не приховує, що вважає російського диктатора брехуном.

У минулому Путін давав обіцянки не окупувати Крим, не порушувати Мінські угоди, не вторгатися в Україну, але він зробив все це. Не дайте себе обдурити: він – майстерний брехун. Кожного разу, коли він обіцяв чогось не робити, це було частиною його плану, - підкреслив очільник МЗС України.

Що відомо про обіцянки Путіна не вбивати Зеленського

Нещодавно експрем'єр-міністр Ізраїлю Нафталі Бенет почав стверджувати, що він особисто мав зустріч з Путіним на початку березня 2022 року, і той нібито пообіцяв йому, що не буде вбивати Зеленського.

Усунення Зеленського. Це найдорожче, це життя лідера. Я знав, що Зеленському загрожують у бункері, і що вони не знають його місцезнаходження. У якийсь момент я сказав Путіну: "Слухайте, а що щодо цієї історії? Ви збираєтеся його вбивати?" І він сказав: "Я не буду вбивати Зеленського", — розповів Бенет.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?