Подоляк відреагував на пропозицію пропагандистів щодо "буферної зони" в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк відреагував на пропозицію пропагандистів щодо "буферної зони" в Росії

Подоляк відреагував на пропозицію пропагандистів щодо "буферної зони" в Росії
Джерело:  online.ua

Нещодавно російські пропагандисти неочікувано для всіх почали стверджувати, що у Бєлгородській області потрібно створити так звану "буферну зону" нібито для захисту своїх громадян. На цю пропозицію посіпак Путіна миттєво відреагував радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк.

Джерело: "Єдині новини"

В ОП прокоментували пропозицію щодо буферної зони в Росії

На переконання Михайло Подоляка, станом на сьогодні ключова стратегічна ціль РФ полягає у спробі втримати Бєлгородську, Курську та Воронезьку області, а також Краснодарський край.

Саме тому, як вважає представник ОПУ, пропагандисти раптово заговори про створення так званої "буферної зони" на кордоні з України.

Подоляк нагадав про те, що офіційний Київ уже давно пропонував Москві створити "демілітаризовану зону" у прикордонних з нашою країною областях.

Ми казали: давайте так, швиденько виходьте на кордон 1991 року, обговоримо з вами зону демілітаризації, – зазначив Подоляк.

Команда Зеленського підтримує пропозицію щодо створення буферної зони

За словами радника Єрмака, команда українського лідера Володимира Зеленського "обома руками за" таке рішення.

Однак у Києва є одна умова: "буферна зона" повинна бути обов'язково на території РФ, а не в наших прикордонних областях.

Ми навіть договір підпишемо: "демілітаризована зона" на 100 кілометрів до кордону з Україною, але на території Росії, – наголосив представник ОПУ.

Михайло Подоляк звернув увагу на те, що лише у такому випадку Бєлгородська область буде існувати в межах "федеративної держави Росія". Проте, як він вважає, ця територія матиме певні "автономні функції".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?