Подоляк заявив про істерику в Кремлі після надання Україні MLRS
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк заявив про істерику в Кремлі після надання Україні MLRS

Подоляк заявив про істерику в Кремлі після надання Україні MLRS
Джерело:  online.ua

За словами радника глави ОП Михайла Подоляка, у команді російського диктатора Володимира Путіна розпочалася істерика після рішення офіційного Вашингтона надати Збройним Силам України пускові установки MLRS (реактивні системи залпового вогню).

Джерело: Телеграм-сторінка  Михайла Подоляка

В ОП розповіли про істерику влади РФ після надання Україні MLRS

Рідкісної гидоти всі ці суб'єкти з РФ. На всіх рівнях… Заходять на територію іншої країни та масштабно знищують інфраструктуру, масово вбивають мирних громадян та навмисне зносять усі наші міста повністю. Називають це огидним і брехливим терміном "спеціальна військова операція", - зазначив Михайло Подоляк.

Фото - скриншот

Представник команди президента звертає увагу на те, що у Кремлі почалася істерика, оскільки США все-таки вирішили надати Україні РСЗВ з нормальною дальністю дії (100+ км).

Дикий вереск стоїть зараз над усім російським болотом: "Тільки не це! Тільки не давайте їм реактивні далекобійні системи! Тільки не зброя відплати!"… Висновок? Простіше нікуди. Два диких російських ґвалти: "скасуйте санкції!" і "на колінах благаємо: не давайте українцям MLRS!" – прямий доказ крайньої ефективності саме цих двох кроків... - наголосив Михайло Подоляк.

За словами радника глави ОП, офіційна Москва одразу ж проявляє страх, як тільки у її противника встановлюється рівновага в озброєнні. Це підтверджує той факт, що армія РФ вміє воювати лише проти мирного населання.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?