Поліцейські приїхали до будинку актора Кіану Рівза з перевіркою. Що сталося
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Поліцейські приїхали до будинку актора Кіану Рівза з перевіркою. Що сталося

Поліцейські приїхали до будинку актора Кіану Рівза з перевіркою. Що сталося
Джерело:  online.ua

Поліція Лос-Анджелеса приїхала до голлівудського актора Кіану Рівза після того, як отримала дзвінок про перевірку добробуту невідомої дівчини.

Джерело: TMZ

Поліцейські приїхали до будинку актора Кіану Рівза з перевіркою

Правоохоронним органам зателефонувала людина, яка сказала, що давно не розмовляла зі своєю подругою, і що вона та їхні спільні друзі переживають за неї, і навіть назвали її повну дату народження і яку машину вона водить.

Той, хто дзвонив, попросив поліцію провести перевірку добробуту, щоб переконатися, що з 27-річною дівчиною все гаразд. Коли поліцейські дісталися до будинку і постукали у двері, вони були здивовані, побачивши там зірку «Матриці» та «Джона Уіка» Кіану Рівза.

Поліцейські розповіли акторові, чому вони опинилися на порозі його будинку, але Кіану нічого не знав про цю жінку і додав, що вона безумовно не жила з ним. Поки незрозуміло, чи це був розіграш, чи той, хто дзвонив у поліцію, помилився з адресою.

Кіану Рівз зніметься в серіалі про першого серійного вбивцю США

Кіану Рівз веде переговори про зйомку в екранізації Hulu книги Еріка Ларсона «Диявол у білому місті». Сюжет розгортається навколо історії реального серійного вбивці Генрі Говарда Холмса, який замовив будівництво готелю з серією потаємних кімнат, де систематично зникали його жертви.

Серіал крутитиметься навколо історії двох чоловіків, архітектора та вбивці, чиї долі назавжди пов’язала Всесвітня виставка в Чикаго 1893 року. У ній розповідається про Деніела Х. Бернема, блискучого та вибагливого архітектора, який намагається створити свій знак якості і Генрі Холмса, красивого і хитрого лікаря, який створив свій власний фармацевтичний «Замок вбивств». У статті 1937 року Chicago Tribune описала цей будинок так:

Там були кімнати, у яких не було дверей. Були двері, за якими не було кімнат. Це був справді таємничий будинок — кривий будинок, рефлекс власного спотвореного розуму будівельника. В будинку відбулися темні і моторошні речі.

Палац побудований для заманювання, катування та подальшого вбивства молодих жінок. Історія переносить глядача в лабіринти катівні, холодну романтику та таємниці позаминулого століття.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?