Поліція Косова знову заявляє про обстріли на кордоні з Сербією
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліція Косова знову заявляє про обстріли на кордоні з Сербією

Поліція Косова знову заявляє про обстріли на кордоні з Сербією
Джерело:  online.ua

6 серпня поліцейські частково визнаного Косова знову повідомили, що невідомі обстріляли їх під час патрулювання на штучному озері Газиводе, яке знаходиться на кордоні із Сербією.

Джерело: заява поліції Косова

Поліцію Косова обстріляли на кордоні з Сербією

За словами правоохорониців, обстріл відбувся близько 11:25 за місцевим часом, коли вони розгортали патрульний човен в озері. Поліцейські стверджують, що зафіксували 10 пострілів.

Постріли були послідовні з іншого краю озера і влучили біля поліцейського човна. У результаті жодна людина не постраждала, – йдеться в заяві.

Поліцейські наразі не повідомляли, хто може стояти за пострілом, однак заявили, що "продовжують стежити за ситуацією і вирішувати справу".

Не можна також не згадати про те, що прем’єр-міністр Косова Альбін Курті, який одним з перших відреагував на інцидент у Twitter, поклав відповідальність за нього на "кримінальні банди на півночі нашої території", де проживають косовські серби.

Сьогодні вулиці вільні від барикад. Але кримінальні банди продовжують барикадуватися від наших правоохоронних органів і нашої боротьби проти організованої злочинності, - заявив політик.

Що важливо розуміти, це вже другий за тиждень випадок, коли поліція Косова була обстріляна. В результаті попереднього інциденту, як стверджує Приштина, 11 людей були поранені.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?