Помер видатний боксер в історії Марвін Хаглер
Категорія
Спорт
Дата публікації

Помер видатний боксер в історії Марвін Хаглер

Помер видатний боксер в історії Марвін Хаглер
Джерело:  online.ua

У США помер легендарний боксер Марвін Хаглер. Колишній абсолютний чемпіон світу в середній вазі, який був одним з кращих боксерів в історії, пішов з життя у віці 66 років. Причина смерті Хаглера поки невідома. Діти боксера повідомили, що у нього були проблеми зі здоров'ям, а кілька днів тому Марвін був госпіталізований через проблеми з диханням і болі в грудях. Дружина спортсмена уточнила в Facebook, що Марвін Хаглер помер в своєму будинку в Нью-Гемпширі, передає ONLINE.UA.

"Мені дуже шкода повідомляти вам цю сумну новину. На жаль, сьогодні мій коханий чоловік Марвін несподівано помер в своєму будинку в Нью-Гемпширі", - написала Кей Хаглер і попросила шанувальників спортсмена поважати приватне життя сім'ї боксера в такий важкий час.

Марвін Хаглер був одним з кращих бійців в середній вазі за всю історію боксу. Він був абсолютним чемпіоном світу в середній ваговій категорії за версією WBC, WBA, IBF. За свою професійну кар'єру Хаглер переміг 11 боксерів, 10 з них нокаутом, за титул чемпіона світу. Він є рекордсменом за кількістю перемог в боях за титул об'єднаного чемпіона, а також володарем найтривалішої серії захистів об'єднаного титулу в середній вазі, що тривала майже 7 років. Разом з Карлосом Монсон є рекордсменом за тривалістю етапу кар'єри у вищому ешелоні світового рейтингу без поразок. Хаглер мав репутацію зухвалого бійця з "непробивним" підборіддям і за всю свою кар'єру лише один раз побував в нокдауні. Він був введений в Міжнародний зал боксерської слави в 1993 році.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що помер легендарний боксер Леон Спінкс, який перемагав Мухаммеда Алі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?