Попереду велика смута — експерт пояснив масове створення ПВК у РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Попереду велика смута — експерт пояснив масове створення ПВК у РФ

Попереду велика смута — експерт пояснив масове створення ПВК у РФ
Джерело:  online.ua

За словами полковника ЗСУ в запасі, військового експерта, льотчика-інструктора Романа Світана, попереду у Росії велика смута. Саме тому впливові російські корпорації та олігархи почали створювати приватні військові кампанії, щоб захистити себе та свої активи на тлі майбутнього розпаду РФ та поразці у війні.

Джерело: "24 Канал"

Навіщо у РФ масово створюють ПВК - пояснення експерта

Згідно з даними Романа Світана, російські корпорації та олігархи активно почали готуватися до майбутнього розпаду Росії та жорсткої боротьби за владу або захист власних активів.

Експерт звертає увагу на те, що вони створюють свої ПВК на основі власних охоронних фірм.

Але їхнє завдання буде не виходити на наш фронт. Люди, які оперують мільярдами доларів, все ж не дурні. У них хороші прогностичні можливості. Вони розуміють, що попереду в Росії велика смута. І потрібно буде вберегти бізнес та залишитись при ньому. Вони вже готуються до розпаду Росії, – наголосив полковник ЗСУ у запасі.

Експерт прогнозує масштабні щоденні втрати армії РФ

На переконання Романа Світана, чим більше людей Путін кине у наступ на Україну – тим більше втрат отримає.

Що важливо розуміти, наразі росіяни вимушені залучати бригади, а не батальйонні тактичні групи чи тактичні групи, як це робили вагнерівці.

Підключають бригади, а це спричиняє більші втрати. Це – арифметична прогресія. Все залежить від кількості закинутих росіян. Найближчими днями будемо бачити захід ще до 100 тисяч окупантів на фронт. І ми будемо відмінусовувати до 1,5 тисячі загарбників в добу, – озвучив свій прогноз Роман Світан.

Військовий експерт звертає увагу на те, що російські загарбники найчастіше йдуть у наступ, коли у них є надлишок людей.

Після того, як ті будуть ліквідовані ЗСУ, окупанти будуть намагатися стабілізувати фронт та сісти в глуху оборону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?