Посольство України висміяло людей Путіна через фото Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

Посольство України висміяло людей Путіна через фото Криму

Посольство України висміяло людей Путіна через фото Криму
Джерело:  online.ua

Посольство України у Великій Британії публічно поглузувало з членів команди очільника Кремля Володимира Путіна. Українські дипломати потролили російське посольство в Сполученому Королівстві за публікацію фото з території тимчасово окупованого Криму. Йдеться про те, що 2 березня у Twitter-акаунті посольства Росії у Британії було опубліковано фото фортеці Єні-Кале. У підписі наголошувалося, що вона розташована у "Криму, Росія". Українські політики вкотре нагадали росіянам, що Крим - це Україна, передає ONLINE.UA з посиланням на допис дипломатів у Твіттері.

"Як щодо того, щоб публікувати фотографії з вашої території? Ми чули, що вона найбільша у світі. Чи ви перевезли всіх ваших гарних фотографів до окупованого Криму? Крим – це Україна", – відповіло на публікацію російських дипломатів посольство України.

Варто звернути увагу на те, що тема Криму дедалі частіше почала з'являтися в інформаційному просторі Росії після гучного звернення президента США Джо Байдена до України, під час якого він публічно пообіцяв офіційному Києву, що буде протистояти агресії РФ. Також американський лідер нагадав міжнародній спільноті, що Крим - це України. Ця заява розізлила команду очільника Кремля Володимира Путіна. Її першим прокоментував представник президента РФ Дмитро Пєсков.

"Розумієте, анексію Криму дійсно неможливо визнати. Ніхто про анексію Криму не говорить. Тому що її не було, анексії Криму. Було возз’єднання Криму з Росією, причому досить в суворій відповідності з усіма нормами міжнародного права...Тут був абсолютно чіткий і бездоганний набір юридичних дій зроблений. Тому ніякої анексії не було, і не треба її визнавати. Треба просто визнати факт возз’єднання Криму з Росією і факт того, що Крим вже досить давно, слава богу, знаходиться в статусі одного з регіонів Російської Федерації", — заявив нещодавно Дмитро Пєсков.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишній глава МЗС України Павло Клімкін розповів про першу реакцію Байдена на анексію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?