ППО збили всі ворожі Кинджали у небі над Києвом
Категорія
Україна
Дата публікації

ППО збили всі ворожі Кинджали у небі над Києвом

ППО збили всі ворожі Кинджали у небі над Києвом
Джерело:  online.ua

За інформацією спікера КМВА Михайла Шаманова, під час ранкової повітряної тривоги сили ППО вразили всі випущені злочинною армією РФ ракети "Кинджал" у небі над Києвом.

Джерело:   "Київ24"

Що відомо про ракетну атаку по Києву  

Київ був атакований аеробалістичними ракетами типу "Кинжал". Маємо подякувати нашим силам протиповітряної оборони за збиття ракет. Всю інформацію щодо кількості згодом нададуть Повітряні сили, - повідомив Шаманов.

Своєю чергою він додав, що були зафіксовані падіння уламків на території дитячої лікарні в Оболонському районі. Попередньо, постраждалих та руйнувань немає.

На територію однієї з дитячих лікарень столиці впали уламки ракети. Постраждалих та руйнувань немає. Екстренні служби слідують на місце, - розповів мер столиці Віталій Кличко.

Декілька уламків впало на території дитячої лікарні в Оболонському районі.

Згодом Кличко повідомив, що декілька уламків впало на території дитячої лікарні в Оболонському районі.

Окрім уламків ракети, які впали на територію однієї з дитячих лікарень столиці, виявлені ще два місця падіння в Оболонському районі Києва. На вулиці Богатирській пошкоджений дах приватного будинку. Також на Оболоні виявили уламок на відкритій місцевості в одному з дачних кооперативів, - зазначив Кличко.

Що відомо про ранкову повітряну атаку армії РФ по Україні 

В Україні оголошували масштабну повітряну тривогу. Причиною тому став зліт російського винищувача МіГ-31К, який є потенційним носієм ракет "Кинжал".

Так, у Повітряних силах ЗСУ попередили про ракетну небезпеку. Гучні вибухи лунали у Києві, також про звуки вибухів повідомляли у Хмельницькій та Київській області.

Згодом місцева влада повідомила про падіння уламків на територію однієї з дитячих лікарень столиці в Оболонському районі Києва. Крім того, в цьому районі уламки впали на вулиці Богатирській, де пошкоджений дах приватного будинку.

Також на Оболоні виявили уламок на відкритій місцевості в одному з дачних кооперативів. Постраждалих немає.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?