Представник ГУР Юсов назвав головний страх Пригожина, Шойгу та Герасимова
Категорія
Політика
Дата публікації

Представник ГУР Юсов назвав головний страх Пригожина, Шойгу та Герасимова

Представник ГУР Юсов назвав головний страх Пригожина, Шойгу та Герасимова
Джерело:  online.ua

Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов пояснив, чому почалися гучні публічні конфлікти між Сергієм Шойгу, Валерієм Герасимовим та Євгеном Пригожиним. У ГУР переконані, що поплічники Путіна уже усвідомили, що РФ не зможе перемогти у війні й тому почали шукати крайнього у ситуації, що склалася на полі бою.

Джерело: "Єдині Новини"

Чого бояться Пригожин, Шойгу та Герасімов — відповідь ГУР

На переконання представника української розвідки, Герасимов, Пригожин та Шойгу наразі не замислюються про демократичне майбутнє Росії.

Насправді їх бентежить винятково власне майбутнє після усунення російського диктатора Путіна та остаточної поразки у війні.

Як вважає Андрій Юсов, геополітична поразка є неминучою.

Представник ГУР звертає увагу на те, що ніхто з цієї трійці не бажає брати не себе відповідальність, саме тому вони розпочали пошук винних у Росії. При цьому ніхто з цих одіозних осіб не бажає опинитися серед відповідальних.

От зараз Шойгу, Герасімов і Пригожин між собою визначають, а хто ж тоді буде винний,– пояснив Андрій Юсов.

Не можна також не згадати про те, що власник ПВК "Вагнера" під час нового публічного випаду в бік керівництва Росії розкритикував "щасливого дідуся".Згодом Пригожин почав виправдовуватися, що не мав на увазі Путіна.Замість конкретно пояснення лідер "вагнерівців" запропонував обирати одного з трьох "кандидатів": Міхаїла Мізинцева, Наталію Хім та вищезгаданого Герасимова.

Буданов повідомив, що Кремль хоче ліквідувати Пригожина

Як вдалося дізнатися главі ГУР МО Кирилу Буданову, підконтрольні Кремлю спецслужби мають намір вбити власника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.За словами головного українського розвідника, в країні-агресорці наразі є багато політиків, які справді хочуть фізично ліквідувати ватажка "вагнерівців".

В РФ забагато сил, які хочуть його усунути. Очевидно, він намагатиметься захищатися, бо для нього це навіть не питання вигнання чи в’язниці — це питання життя і смерті, — пояснив Буданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?