Представника Генштабу ЗСУ затримали за стрілянину у центрі Києва
Категорія
Україна
Дата публікації

Представника Генштабу ЗСУ затримали за стрілянину у центрі Києва

Представника Генштабу ЗСУ затримали за стрілянину у центрі Києва
Джерело:  online.ua

Очільник Міноборони України Олексій Резніков підтвердив, що у п‘ятницю, 10 червня один з представників Генштабу ЗСУ застосував зброю в одному зі спальних районів Києва, створивши загрозу безпеці та життю неповнолітнього.

Джерело: Facebook-сторінка Олексія Резнікова

Що відомо про інцидент зі стріляниною у Києві

За моїм наказом розпочате службове розслідування для з’ясування усіх обставин інциденту, коли посадова особа Генерального штабу Збройних Сил України – керівник одного з управлінь, вчинила дії, які мають ознаки не тільки дисциплінарного, але й кримінального правопорушення. Створено відповідну комісію на чолі з заступником Головнокомандувача ЗСУ генерал-лейтенантом Євгеном Мойсюком. На час розслідування посадовець відсторонений від виконання обов’язків, - повідомив Резніков.

За його словами, у разі, якщо підтвердяться факти, що дії посадовця несли загрозу здоров'ю та життю дитини, він буде нести кримінальну відповідальність.

Наші воїни стримують орди ворога, кладуть свої життя, щоб у мирних містах діти були у безпеці, наскільки це можливо під час війни з росією. Коли людина на військовій посаді, маючи погони й одягнена у форму, застосовує свою зброю у спальному районі столиці – буде реакція. Якщо були очікування на безкарність – це помилка. Про результати розслідування поінформую після його закінчення, - наголосив Резніков.

Фото - facebook.com/GeneralStaff.ua

Між тим, на думку військового експерта Олега Жданова, для подальшої війни проти кремлівської окупаційної армії в Україну можуть прибути найманці з приватних військових компаній з Польщі, Британії, США та Ізраїлю.

Цілком імовірно, що на етапі контрнаступальної операції можливе застосування ПВК. Але знову ж таки, під грифом "таємно", і ніхто не буде цього поширювати, - зазначає Жданов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?