Прикордонники показали полювання на "Шахеда" під час нічної атаки РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Прикордонники показали полювання на "Шахеда" під час нічної атаки РФ — відео

Прикордонники показали полювання на "Шахеда" під час нічної атаки РФ — відео
Джерело:  online.ua

Під час нічної російської атаки 28 травня прикордонники Чернігівського прикордонного загону імені князя Володимира Великого знищили ударний БПЛА росіян типу "Шахед".

Джерело: ДПСУ

Прикордонники збили дрон-камікадзе над Чернігівщиною

У ДПСУ розповіли, що спершу прикордонники отримали інформацію про можливу атаку дронами, і вже за деякий час почули характерний звук та побачили «мопед» візуально.

По безпілотнику відкрили вогонь зі стрілецької зброї та інших наявних засобів ураження. Як результат, «шахед» вибухнув і впав у полі, не долетівши до визначеної цілі, - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ додали, що такі БПЛА несуть десятки кілограмів вибухівки. Тож смертоносний дрон міг влучити куди завгодно і принести смерть, каліцтво та руйнування. Там закликали українців проходити до укриттів під час повітряної тривоги.

Що відомо про атаку РФ по Україні 28 травня

Вночі 28 травня, за даними КМВА, було знищено понад 40 ворожих безпілотників.

У Києві внаслідок падіння уламків загинула одна людина і є постраждалі. В Голосіївському районі уламки влучили у 7-поверхову нежитлову будівлю, одна людина загинула, одну – госпіталізували, виникло займання даху одного з ТРЦ, на будівництві, на складах підприємства.

В Печерському районі загорівся дах будинку. В Дарницькому районі в одному з магазинів вибиті шибки та пошкоджені двері.

Повітряні сили розповіли про збиття 52 із 54 ударних дронів ворога. Це наймасованіша російська атака безпілотників з початку повномасштабної війни.

Окупанти вдарили по одному з інфраструктурних об'єктів на Житомирщині.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?