Категорія
Привітання
Дата публікації

Привітання з 8 березня в прозі: найкращі побажання своїми словами

Джерело:  online.ua
Привітання з 8 березня в прозі: найкращі побажання своїми словами

Напередодні Міжнародного жіночого дня чоловіки посилено готуються вітати своїх найулюбленіших, дорогих і шанованих жінок і колег з 8 березня. Поряд з подарунками важливо не забути запастися теплими і приємними словами для своїх половинок і співробітниць. А що може бути краще привітання з 8 березня в прозі, які просякнуті щирістю і теплотою душі! Тож ONLINE.UA підібрав для вас найкрасивіші побажання на 8 березня своїми словами, які гарантовано припадуть до душі та торкнуться до самого серця мамі, бабусі, дружини, дівчині, сестрі і подрузі.

Гарні привітання з 8 березня в прозі

Гарні привітання

Вітаю з 8 березня і від усього серця бажаю неймовірно щасливого настрою, чудових миттєвостей у житті, справжніх почуттів, які надихнуть тебе на великі справи та цікаві захоплення. Бажаю завжди залишатися прикладом справжньої краси та добродушності.

***

Вітаю з 8 березня та від усього серця бажаю ніколи не сумувати, завжди відчувати себе бажаною та коханою жінкою, постійно досягати неймовірних висот успіху, нізащо не втратити спраги до перемоги, нікому не віддати свого щастя, кожного дня сяяти, немов чудова зірка та яскравий промінець.

***

Вітаю з 8 березня та бажаю постійно відчувати ніжність та любов рідних людей, ніколи не звертати уваги на похмуру погоду та недобрий настрій оточуючих, завжди вірити в себе та впевненою стежкою рухатися до великих перемог.

***

Бажаю, щоб твоє Восьме березня було барвистим і яскравим! Квітни і пахне, як прекрасний квіточку! Нехай твоя душа співає від щастя, немов соловей! Нехай те, чого бажає твоє серце, обов'язково збудеться, адже ти цього варта!

***

Вітаю з 8 березня! Бажаю твоїм ніжкам бігати на підборах, шикарні сукні нехай сідають по фігурі, ручки нехай виблискують яскравим манікюром, а очі іскряться щастям. Твоєму тілу бажаю побільше ласки, а душі — любові!

Прикольні привітання з 8 березня своїми словами — проза

З 8 березня! Будь королевою по життю, з легкістю керуй і своїм тілом, і будь-якою справою, і коханим чоловіком. Нехай свято весни триває вічно, нехай на твою адресу летять прекрасні компліменти і подарунки, в яких, як мінімум, буде сяяти діамант!

***

Бажаю казкового настрою, ласкавих чоловічих обіймів, запаморочливої кар'єри, фінансової стабільності, яскравих вражень, щасливих усмішок і багато-багато таких чарівних днів, як сьогоднішнє свято — 8 березня!

***

Милі дами, нехай добрий чарівник в день 8 березня виконає три ваших найпотаємніших бажання: їсти солодощі і не поправлятися, носити високі підбори і не втомлюватися, і, головне, — зустріти принца, хай не на білому коні, але такого, щоб зміг втілити в життя тисячу інших ваших заповітних бажань!

Найкращі привітання з 8 березня мамі в прозі

привітання з 8 березня мамі

Матусю моя рідна! Ти — найкраща в світі жінка, зразок ідеалу. Твої руки — найніжніші, твій суп — найсмачніший, а твій голос — сильніший за будь-яке заспокійливе. Вітаю тебе зі святом, рідна, і бажаю міцного здоров'я і справжнього жіночого щастя. Ніколи не турбуйся і не хвилюйся, я буду завжди поруч!

***

Дорога матусю, вітаю з 8 березня! Бажаю тобі весняного настрою, вічної молодості, нескінченного щастя і міцного здоров’я. Нехай всі квіти світу розквітають для тебе, а на обличчі завжди красується усмішка. З любов’ю, з 8 березня!

***

Щастя — це дуже просто! Коли на світі є мама, рідна і турботлива, з якою кожна хвилинка — дорожча за золото! Сьогодні, на 8 березня, я вітаю тебе, найкраща жінко на планеті, і від усього серця бажаю тобі довгих років, любові і посмішок! Я завжди поряд, рідна!

Привітання з 8 березня для бабусі своїми словами

Бабуся, вітаю тебе з 8 Березня! Бажаю, щоб весна принесла тобі приголомшливо гарний настрій, захоплення і молодість душі. Щоб ти була здоровою, сильною і красивою! Щоб радість, щастя і посмішка жили в твоєму серці і зігрівали затишком будинок!

***

Дорога бабуся, з 8 Березня! Бажаю тобі міцного здоров'я, тепла, радості, щастя, щирих посмішок, поваги і любові близьких та рідних, довголіття і всього-всього самого прекрасного!

***

Мила моя бабуся! Вітаю тебе з найкращим жіночим святом — 8 Березня! Бажаю тобі найдовшого життя, найміцнішого здоров'я, найбільш позитивних емоцій і найщирішої радості. Бажаю весняного настрою, віри в щасливе майбутнє і нескінченного позитиву!

Привітання з 8 березня дружині в прозі

Привітання з 8 березня дружині

Вітаю з 8 березня та усім серцем бажаю бути ніжною квіткою та чудовою казкою. Нехай життя дарує тільки радість та велике щастя, нехай твоя жіноча постать чарує усіх навкруги, нехай для твоєї душі кожен день буде натхненним, яскравим та неперевершеним.

***

Кохана, вітаю тебе з 8 березня! Бажаю, щоб ти була такою ж чарівною і ніжною, як весна. Нехай твоя краса з кожним роком стає все яскравішою. Нехай всі твої бажання здійснюються. Я тебе люблю!

Привітання з 8 березня дружині

Привітання з 8 березня для дівчини своїими словами

Привітання з 8 березня для дівчини

Вітаю з 8 Березня та бажаю кохання без меж та перешкод, щасливих посмішок та радісних подій якомога більше. Нехай ця весна чарує тебе, а ти чаруй усіх навкруги своєю красою. Бажаю кожен день розквітати, немов ніжна квітка у полі надій та мрій.

***

Ангел мій, вітаю тебе з чудовим, жіночим святом 8 Березня — днем квітів, весни, тепла і кохання! Світла моя дівчина, я бажаю тобі все життя цвісти і пахнути, як ніжний, рожевий бутон! Будь поруч зі мною завжди, і я подарую тобі казкове життя, розфарбоване райдужним кольором, наповнене соковитими тропічними ароматами і райськими мелодіями! Нехай ніякі перепони не погасять полум’я нашого кохання!

***

Раніше моє життя було вельми цікавим, були приємні миті, але весь час мені здавалося, що чогось не вистачає... І ось тепер я точно знаю — мені не вистачало тебе! Лише разом з тобою я відчув, як моє серце б’ється! Прийми мої вітання зі святом 8 березня, кохана моя!

Привітання з 8 березня для дівчини

Прикольні привітання з 8 березня сестрі та подрузі в прозі

привітання з 8 березня сестрі та подрузі

Чудова квітко, вітаю тебе із Міжнародним жіночим днем! Бажаю тобі квітнути та прикрашати собою цей світ, бо ти — найпрекрасніша! Нехай цієї весни збудеться все, про що ти мрієш, а життя твоє стане як у кіно. Щастя тобі, справжнього кохання, радісних днів та гармонії в душі! Зі святом!

***

Моя хороша, мила сестричко, вітаю тебе з 8 березня! Дуже хочу, щоб ти сяяла, як довгоочікуване весняне сонечко. Щоб кожен день був сповнений добра, надії і любові. Нехай все твоє життя буде світлим і легким. Великих тобі успіхів, цілую!

***

Вітаю з 8 Березня! Нехай всі в тобі бачать королеву краси, нехай сильна стать вважає тебе богинею пристрасті та натхнення, нехай близькі завжди тебе міцно люблять і дорожать тобою!

***

Вітаю з 8 березня! Бажаю бути діловою ковбасою, норовливої козою та досконалої Мері з апетитним Поппінс. Бажаю з півоберту заводиться тільки в ліжку, бажаю не сидіти в очікуванні дива, а чудити самій!

привітання з 8 березня сестрі та подрузі

Ти її бачила? Вона найкраща, найчарівніша, найсексуальніша і чарівна дівчина на світі. Ти її точно ще не бачила? А ну-ка, встань! Подивися швидше в дзеркало! О Боже, яка ж ти красуня! З 8 Березня тебе, рідна!

СМС-привітання з 8 березня своїми словами

СМС-привітання з 8 березня

З 8 Березня! Міцного здоров’я, казкового щастя, фінансового благополуччя і палкого кохання.

***

Вітаю з 8 Березня! Бажаю вічної краси, доброти і щастя. Нехай життя радує приємними сюрпризами, а чоловіки не скупляться ан компліменти.

***

Хай кожен день буде як 8 березня: компліменти, захоплення, подарунки, квіти і любов. Зі святом!

***

Кожній жінці хочеться в житті лише "най-най". І тому я хочу побажати зловити ту легендарну птаха щастя, яка б допомогла здійснити всі найпотаємніші бажання. Зі святом!

Висновок

Як бачите, поздоровлення з 8 березня можуть бути дуже різними. Головне, щоб вони йшли від щирого серця, бо лише тоді вони знайдуть відгук. А це дуже важливо в наші важкі часи — періодично відчувати приємні емоції та розуміти, що ви не одинокі, що вас цінять, люблять та поважають. Тож з 8 березня, наші шановані жінки! Героїні фронту, тилу й мирних часів!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?