Пропав музикант Олександр Дерев'янко — киян просять допомогти в пошуку
Категорія
Україна
Дата публікації

Пропав музикант Олександр Дерев'янко — киян просять допомогти в пошуку

Пропав музикант Олександр Дерев'янко — киян просять допомогти в пошуку
Джерело:  online.ua

У Києві зник український музикант Олександр Дерев'янко, якого 10 днів тому пішов з дому і з тих пір не виходить на зв'язок. Колеги вважають, що його життя може бути в небезпеці, тому просять киян допомогти у пошуках Олександра. На даний момент відомо, що 27 листопада бити тривогу про зникнення музиканта почали його учні, яким він викладає музику. 29 листопада його бачили в лікарні №15 Подільського району за адресою Кирилівська, 107, куди Олександра доставили з підозрою на черепно-мозкову травму. Медики не діагностували у чоловіка серйозних травм і відпустили, але додому він так і не повернувся. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на допис колеги Дерев'янко в соцмережі.

Колеги звертають увагу на те, що кілька днів тому правоохоронці потрапили в квартиру Олександра, де в двері знайшли записку про те, що він поїхав у відрядження. Але вони підкреслюють, що Дерев'янко вже 10 років працює вдома, тому ніякого відрядження у фрілансера бути не може. Також підкреслюється, що Олександр майже не вживає алкоголь, тому спростували слова медиків з лікарні, що музиканта доставляли до них в стані алкогольного сп'яніння.

"Що б це не було, - злочин, або ментальний розлад, - якщо будемо діяти швидко, можемо врятувати життя людини! Якщо ви бачили чоловіка на фото, телефонуйте 063 129-74-99 або в поліцію - 102. Вдячні за допомогу і будь-яку інформацію ", - йдеться в оголошенні колег Дерев'янко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що команді порятунку тварин, яка знаходиться в Києві, вдалося врятувати маленького кошеняти: рятувальники звертаються до всіх небайдужих українців, у яких є можливість допомогти крихітній тварині, яка опинилася на межі життя і смерті після декількох днів голоду і переохолодження під завалами столичного підвалу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?