Психологи назвали 5 обов'язкових запитань для першого побачення
Категорія
Культура
Дата публікації

Психологи назвали 5 обов'язкових запитань для першого побачення

Психологи назвали 5 обов'язкових запитань для першого побачення
Джерело:  online.ua

Перше побачення з людиною, яка по-справжньому подобається, – довгоочікувана подія, до якої, напевно, неможливо підготуватися. Однак психологи радять, що це все-таки необхідно зробити, аби отримати можливість знайти дійсно свою людину. Так, тренерка з побачень Еріка Еттін навіть оприлюднила список із 5 обов'язкових незручних запитань, які повинні пролунати під час першої зустрічі. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на Business Insider.

Що ти шукаєш у стосунках?

Неважко здогадатися, що під час першого побачення подібне страшно запитувати, оскільки запитання здається занадто серйозним. Однак якщо ви налаштовані на довготривалі стосунки, то сумніви потрібно відкинути. Людина, яка також шукає своє справжнє кохання, зможе легко знайти відповідь на ваше запитання.

Чи є щось таке, що я повинен про тебе знати?

Саме це запитання дозволить вашому візаві повноцінно відкритися та продемонструвати своє внутрішнє "я". Під час першої зустрічі люди зазвичай хочуть відкрити те, ким вони є, що їм подобається, розповісти про свої незвичні хобі та вміння.

Що ти думаєш про...? (вставити свій варіант)

Це запитання дозволить вам зрозуміти, як ваш партнер ставиться до важливої теми чи проблеми, яка вас особисто хвилює або цікавить. Можливе, те, що ви почуєте, не надто вам сподобається, однак набагато краще дізнатися правду, поки ви ще не прикіпіли до людини та можете легко скзати їй "До побачення", якщо виникне така потреба.

Ти щасливий / щаслива?

Це чудове, хоча й дуже просте запитання. Відповідь на нього ніколи не буває короткою та породжує чимало нових тем для обговорення. Окрім того, потрібно чітко усвідомлювати, будувати щасливі стосунки з нещасливою людиною ніколи не вийде.

Ти хочеш зустрітися знову?

Якщо побачення стало для вас дійсно приємною подією і ви захочете зустрітися знову — не забудьте про це запитання. Психологи радять, що набагато краще проговорити це під час першого побачення, ніж згодом в онлайн-режимі.

Раніше ONLINE.UA розповідав,  як навчитися всі 24 години на добу проводити зі своїми коханими людьми,  щоб уникнути сварок, образ і непорозумінь.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?