"Птиц" скоро не останется: окупант бідкається, що росіяни збивають власні дрони — перехоплення
Категорія
Україна
Дата публікації

"Птиц" скоро не останется: окупант бідкається, що росіяни збивають власні дрони — перехоплення

"Птиц" скоро не останется: окупант бідкається, що росіяни збивають власні дрони — перехоплення
Джерело:  online.ua

Окрім усіх масштабних проблем, з якими щоденно стикається армія РФ, російські загарбники вирішили додати собі ще трохи клопоту й почали власноруч збивати свої ж дрони. Про це вдалося дізнатися із перехоплення розмови окупантів, яке опинилося у розпорядженні редакції online.ua.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Солдати РФ почали збивати власні дрони

Із перехоплення телефонної розмови окупантів стає зрозуміло, що збиття російських дронів самими ж солдатами РФ — це непоодинокий випадок.

Так, під час бесіди рашист скаржиться, що російські солдати самі збивають свої ж дрони: за два дні приземлили дві "пташки".

Роздратований окупант емоційно обурююється, що ніхто не використовує рації і погрожує взагалі більше не летіти на завдання.

Скажи, чтобы они, бл*дь, не сбивали "птицы" наши. В районе 195-ой, бл*ядь, взяли сбили опять "птицу" мою, бл*ядь! Пусть, с*ка, не стреляют! Пусть, бл*дь, запрашивают по рации! Я, х*й, буду летать туда, нах*й! У нас за два дня вторая "птица", бл*дь! Та ну, я понимаю, враг бы сбил, бл*дь! Да, со стрелкового сняли, возвращались, бл*дь. Специально ж возвращались и со стрелкотни сняли, нах*й. У меня "птиц" скоро не останется, летать будет не на чем! — скаржиться під час телефонної розмови російський окупант.

Варто нагадати, що ще на початку повномасштабного вторгнення армія РФ неодноразово збивала власні винищувачі над територією України, тому у неї справді є багатий досвід знищення своєї ж техніки.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?