Путін чекає на прихід "генерала Зими" для порятунку армії РФ — Боррель
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін чекає на прихід "генерала Зими" для порятунку армії РФ — Боррель

Путін чекає на прихід "генерала Зими" для порятунку армії РФ — Боррель
Джерело:  online.ua

Як вважає шеф європейської дипломатії Жозеп Боррель, російський диктатор Путін плекає надію, що труднощі зими посилять втому міжнародної спільноти від війни в Україні, а також врятують армію РФ від поразки.

Джерело: "Європейська правда"

Боррель визнає негативні наслідки війни на більшість країн світу

За словами європейського політика, наслідки війни для багатьох країн, безумовно, погані з точки зору цін, енергії та продовольства.

Ми повинні дуже активно взаємодіяти з рештою світу, щоб допомогти їм подолати наслідки цієї війни. Ми маємо докласти великих дипломатичних зусиль, роз'яснень, щоб світ зрозумів "чому" ця війна і як вона може закінчитися, - озвучив свою думку з цього приводу Жозеп Боррель.

Він також звернув увагу на те, що війна в Україні не може закінчитися через втому міжнародної спільнти, адже саме цього хоче очільник Кремля.

Путін вірить у те, що зима врятує його армію від поразки

Путін чекає на прихід "генерала Зими", який завжди у підсумку рятував російську армію. Він чекає холоду, перебоїв з постачанням газу, високих цін і низьких температур, щоб підірвати нашу волю і надалі підтримувати Україну. Це місце, де можна попросити європейців зрозуміти, що стоїть на кону. Тому що наша підтримка України - це не просто питання щедрості. Наша підтримка України має бути незмінною, оскільки безпека України нерозривно пов'язана з нашою безпекою, - наголосив Жозеп Боррель.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?