Путін готується до нової хвилі наступу до 24 лютого – Данілов
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін готується до нової хвилі наступу до 24 лютого – Данілов

Путін готується до нової хвилі наступу до 24 лютого – Данілов
Джерело:  online.ua

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов офіційно попередив, що російський диктатор Володимир Путін уже розпочав підготовку своєї армії до нової хвилі наступу в Україні до 24 лютого. За його словами, наразі солдати РФ намагаються розвідати оборонні можливості наших воїнів на Запорізькому напрямку.

Джерело: "Радіо Свобода"

Данілов розкрив нові плани Путіна щодо України

Зараз вони готуються до максимальної активізації з урахуванням того, що це ж люди з "Совка", і вони вважають, що до річниці вони повинні мати якісь досягнення. Немає жодної таємниці, що вони до 24 лютого готуються до нової хвилі, як вони самі кажуть. Є розуміння, на яких ділянках вони хочуть щось зробити, - розповідає секретар РНБО.

За його словами, у першу чергу, у російських окупантів "є завдання" щодо Донецької та Луганської областей – їм наказали повністю вийти на межі областей.

Ба більше, наголошується, що солдати РФ вже тиждень розвідують оборонні можливості наших захисників на Запорізьму напрямку.

І зараз є певне накопичення військ. Нам це відомо, ми розуміємо, що відбувається в РФ із цього приводу, – підкреслив Олексій Данілов.

Як зазначив секретар РНБО, команда Путіна уже давно усвідомила, що їхні шанси виграти війну проти України "дорівнюють нулю".

Проте для України, як прогнозує Олексій Данілов, можуть бути складними "щонайменше місяць-півтора-два, а може, і три".

Не можна також не згадати про те, що на тлі попереджень секретаря РНБО очільник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євген Єрін 27 січня підтвердив, що наші сили фіксують нові ознаки посилення угруповання армії РФ на Запорізькому напрямку.

Окрім того, наголошується, що на певних ділянках були штурми ворога, їх вдалося відбити.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?