Путін і Лукашенко всерйоз стурбовані планами України вступити в НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін і Лукашенко всерйоз стурбовані планами України вступити в НАТО

Путін і Лукашенко всерйоз стурбовані планами України вступити в НАТО
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін і самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко знову провели переговори. Обговорили плани України вступити в НАТО.

Джерело: пресслужба Лукашенка і Кремля

У Лукашенка повідомили, що він і Путін обмінялися думками про внутрішню ситуацію в Білорусі і Росії, а також домовився найближчим часом зустрітися і обговорити наявні проблеми, які стоять перед країнами.

"Президенти торкнулися ситуації в Україні, а також прагнення цієї країни до тісної взаємодії з НАТО. Сторони обговорили ситуацію в зоні відповідальності ОДКБ (Організації Договору про колективну безпеку - ред.)", - повідомила пресслужба Лукашенка.

У Кремлі приховали, що Путін і Лукашенко обговорювали України. В адміністрації Путіна тільки відзначили, що співрозмовники "підтвердили налаштованість на послідовне зміцнення російсько-білоруських відносин партнерства і союзництва".

Коротко про вступ України в НАТО

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?