Путін планує звинуватити ЗСУ в "нападі на Росію" — ISW
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін планує звинуватити ЗСУ в "нападі на Росію" — ISW

Путін планує звинуватити ЗСУ в "нападі на Росію" — ISW
Джерело:  online.ua

За словами аналітиків із Інституту вивчення війни (ISW), очільник Кремля Володимир Путін домагається анексії окупованих територій України, щоб стримувати контрнаступ ЗСУ, оголосивши його "нападом на Росію".

Джерело:  ISW

Путін має намір звинуватити Україну в "нападі на Росію"

Що важливо розуміти, призначені Москвою окупаційні чиновники Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей 20 вересня оголосили про проведення "референдум" щодо приєднання до Росії на 23-27 вересня.

Американські аналітики звертають увагу на те, що влада РФ використає сфальсифіковані результати цих фіктивних референдумів, щоб незаконно анексувати всі окуповані Росією частини України та, ймовірно, також оголосить неокуповані частини Донецької, Херсонської та Запорізької областей частиною Росії.

Фото - understandingwar.org

Плани Кремля з анексії націлені насамперед на внутрішню аудиторію; Путін, ймовірно, сподівається покращити можливості формування російських військ, закликаючи росіян добровільно піти на війну, щоб "захистити" нещодавно заявлені території Росії. Путін і його радники, очевидно, зрозуміли, що нинішніх російських сил недостатньо, щоб завоювати Україну, і що зусилля зі швидкого створення підсилення армії шляхом добровільної мобілізації досягають кульмінації, не відповідаючи потребам російських військових, - пояснюють іноземні експерти.

На переконання іноземних аналітиків, російський диктатор, цілком можливо, створює правові та інформаційні умови для покращення формування російської армії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?