Путін поставив ультиматум Заходу щодо поставок зерна
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін поставив ультиматум Заходу щодо поставок зерна

Путін поставив ультиматум Заходу щодо поставок зерна
Джерело:  online.ua

26 травня прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі провів переговори з російським диктатором Володимиром Путіним — вони обговорили шляхи вирішення продовольчої кризи. Ба більше, наголошується, що очільник Кремля навіть поставив своєрідний ультиматум міжнародній спільноті.

Джерело: сайт уряду Італії

Путіна обіцяє поставки зерна в обмін на зняття санкцій

Обговорення було зосереджено на розвитку ситуації в Україні та зусиллях з пошуку загального вирішення триваючої продовольчої кризи та її серйозних наслідків для найбідніших країн світу, - повідомляє пресслужба італійського уряду.

Маріо Драгі (фото - facebook.com)

На сайті Кремля йдеться про те, що російський диктаторо, мовляв, вважає необґрунтованими звинувачення на адресу російської влади у проблемах із постачанням сільськогосподарської продукції на міжнародні ринки.

Очільник Кремля почав стверджувати, що збої в роботі виробничих та логістичних ланцюжків з'явилися ще під час пандемії та посилилися після запровадження санкцій проти Росії. Пресслужба російського президента традиційно не уточнює, що санкції було введено через воєнне вторгнення Росії в Україну.

Володимир Путін акцентував, що Російська Федерація готова зробити свій вагомий внесок у подолання продовольчої кризи за рахунок експорту зерна та добрив за умови зняття політично мотивованих обмежень з боку Заходу, - пише пресслужба Кремля.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?