Путін раптово скасував "Пряму лінію" — уже відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін раптово скасував "Пряму лінію" — уже відома причина

Путін раптово скасував "Пряму лінію" — уже відома причина
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін вирішив скасувати проведення "Прямої лінії" у червні 2023 року. За попередніми даними, її вирішили перенести аж на листопад-грудень поточного року. Як заявляють російські пропагандисти з посиланням на своїх інсайдерів, це пов’язано, зокрема, з ситуацію на фронті в Україні.

Джерело: росЗМІ

ЗМІ дізналися, чому Путін несподівано скасував Пряму лінію

Наразі попередньо планується провести її ("Пряму лінію" – ред.) в листопаді-грудні, - заявив російським пропагандистам їхній інсайдер з оточення глави Кремля.

Анонімне джерело видання також підтвердило, що вибір такого часового проміжку пов'язаний із подіями на фронті в Україні. Мовляв, Путін хоче дочекатися визначеності із цією ситуацією.

Окрім того, вказано, що Кремль хоче провести цей захід до оголошення президентських виборів в Росії, оскільки проводити його вже після того, як почнеться офіційна кампанія, нібито буде набагато важче.

Не можна також не згадати про те, що нещодавно незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков запевняв росіян, що "пряма лінія" з Путіним відбудеться, однак не хотів уточнювати, коли саме це станеться.

Як відомо, востаннє диктатор проводив "пряму лінію" у 2021 році. Наступний захід мали намір провести 30 червня 2023 року.

Експерт пояснив, навіщо насправді Путін наказав підірвати Каховську ГЕС

Як вважає експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин та президент глобалістики "Стратегія XXI" Михайло Гончар, російський диктатор Володимир Путін не зупиниться на знищенні Каховської ГЕС.

На його переконання, це лише початок у запланованому Кремлем алгоритмі терактів та масштабних злочинів.

Йде певний алгоритм, в кінці якого проєкція загрози ядерного інциденту на Запорізькій АЕС, оскільки вона бере воду для систем охолодження реакторів саме з Каховського водосховища.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?