Путін розлючений через пияцтво вищого керівництва Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін розлючений через пияцтво вищого керівництва Росії

Путін розлючений через пияцтво вищого керівництва Росії
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін зіткнувся з проблемою надмірного зловживання алкоголем серед його "близького оточення" та вищого керівництва РФ, яка особливо загострилася після повномасштабного вторгнення в Україну.

Джерело:  "Медуза"  з посиланням на своїх інсайдерів

Путін не знає, що робити пияцтво вищого керівництва Росії

За словами анонімних джерел видання, очільник Кремля почав приділяти особливу увагу проблемі зловживання алкоголем, оскільки на тлі війни проти України його поплічники дедалі частіше зловживують спиртним.

Як вдалося дізнатися, Путіна найбільше хвилює стан деяких людей з його "близького оточення".

Люди з лютого так знімають стрес. Міністри, їхні заступники, навіть деякі віце-прем'єри, працівники адміністрації президента та Радбезу, частина керівників держкорпорацій, губернатори". За словами одного із співрозмовників видання, основна причина "стресу" – збитки, завдані Росії через вторгнення в Україну, у тому числі санкціями: "Присіли (у лютому – ред.) на склянку. Хтось втягнувся", - йдеться в повідомленні.

Путін поки не поспішає вирішувати проблему з пияцтвом

За словами двох інших інсайдерів видання, проблеми країни-агресорки на фронті не впливають на ставлення чиновників до алкоголю, тому що у них там "свої проблеми та своя війна".

Володимир Путін все одно розлючений через масове пияцтво, оскільки серед вищих російських керівників та чиновництва різко погіршилася дисципліна.

Як вдалося дізнатися журналістам, хтось пропадає перед важливим заходом, хтось невиразно та плутано доповідає. Це бачить широка публіка.

Інсайдери повідомляють, що російський диктатор поки не планує звільняти тих, хто провинився.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?