Путін ще не програв: Дуда застеріг від поспішних висновків щодо війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін ще не програв: Дуда застеріг від поспішних висновків щодо війни в Україні

Путін ще не програв: Дуда застеріг від поспішних висновків щодо війни в Україні
Джерело:  online.ua

За словами президента Польщі Анджея Дуди, не варто поспішно прогнозувати поразку злочинної армії РФ у війні проти України.

Джерело: сайт президента Польщі

Чому президент Польщі закликає не прогнозувати завчасно поразку армії РФ в Україні 

Сьогодні кажуть, що Володимир Путін програв війну, а його поразка полягає в тому, що Фінляндія вступила до НАТО, хоча протягом багатьох років фінський народ вагався, чи варто йому відмовлятися від нейтралітету. Пані та панове, Володимир Путін не програв жодної війни, - підкреслив Дуда у розмові з  гендиректором Dow Jones, видавцем The Wall Street Journal Алмаром Латуром.

Президент Польщі підкреслив, що має надію на поразку російських військових злочинців в Україні, однак наразі машина кремлівської агресії продовжує давити Україну, викликаючі загибель сотень українців на фронті щодня.

Чи має Росія перевагу у війні проти України

При цьому Дуда зауважив, що у Росії проживає більше 100 млн осіб, тоді як в Україні менше 40 млн.

Вже одна ця різниця показує, хто тут має перевагу. Для росіян людське життя нічого не означає, для українців кожне життя – на вагу золота. Це різні культури. Росія – ядерна наддержава, вона має гігантські запаси зброї – і що з того, що ми сміємося з того, що вона вивозить танки з 1960-х років, коли кожен танк важить 50-60 тонн. Якщо він їде, він розчавить, незалежно від того, чи він сучасний, - підкреслив польский лідер.

Дуда також наголосив, що Путін програє, коли російська армія буде витіснена за межі міжнародно визнаних кордонів України. А поки Росія все більше мобілізується, її економіка переходить на військові рейки, а пропаганда зомбує населення.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?